bezvychodiskove zufalstvo bez perspektivy jeho vyriesenia

lost

a este nieco ;;

ked som zacinal citat:

"zdravim, prosim vas, myslite, ze ked zena, ktoru nadovsetko zboznujem mi povedala, ze by ma chcela,"

AZ po tento moment som si myslel, ze tema bude o tom ze "co znamena toto v zenskom svete?" v zmysle "chce ma le nza kamarata alebo viac? zeny poradte"

ale akonahle som presiel do vety "le ja viem, ze ona si zasluzi lepsieho" tak som si povedal BESKYYYYYYYYYYYYYYYYYYD !!!!

lost

BESKYYYYYYYYYYYD!!

ja ta zabijem :P stlacil som SPAT a zmazalo to moj prispevok !!! :P:P

tazka este raz...

"ma prijem 1 000 eur mesacne a viac, auto, vlastny dom niekde v dostojnom prostredi pre zivot, nie panelak v prasivej petrzalke..."

- to je vtip? myslis si ze tento clovek je ZABEZPECENY ?

osobne si nemyslim ze si GAY, lebo mas podobne "crty" povahove ako ja a ja nie som gay.. ale nestihol si si uvedomi ze:

SI GEEEEEEEEENIUS

(lebo ja mam podobne crty a som tiez genius, tak si aj ty)

a vysvetlil som ti to uz raz, no ked si nedas povedat, tak mam cas :D

1. ktory muz je tak dostojny ze tak dlho odmieta tu vysnivanu zenu a nesnazi sa ju len vyuzit?
- Myslis si ze ten co je "pre nu lepsi" bude takyto? Alebo ju len zneuzije na par rokov a zahodi ?
Sanca ze najde lepsieho ako ty (avsak hlavne POVAHOVO a inteligencne) je extremne nizka.. neverim tomu, ze by sa taka udalost nastala...

2. to ze nemas pracu teraz, to znamena ze nebudes mat nikdy? aaaach jaaaaj,

ani bill gates nebol milionarom a miliardar a multi miliardar zo dna na den...

mas dve prace, co to vypoveda? ze si lenochod? ved sa snazis, nestaci?

iste.. snaha nestaci :D z toho sa nenajes... ale...

nestavaj svoj aktualny stav na stav definitivny.. ved.. to je blbost..

si 26 rocny.. sakra! mas CELY zivot pred sebou, tak mozes mat taku firmu o akej sa ti este ani nesnivalo a mat 1000eur mavnutim ruky a nie pracou celeho mesiaca..

toto proste zahod za hlavu podla mna (ale neprestan sa snazit tak skoro, ale neprehanaj to, nema to vyznam, $$ ti usmen na tvari nevycaruju ak budes pisat dlhy prispevok o druhej v noci na nejakom anonymnom fore)

dalsia vec je:

ehm, aky iny problem tam bol? :)

bingham

tak uz som prisiel o niake zuby... :))...lenze vacsinou si slabsi chlapec mysli...ze sa mu nic nemoze stat...ale moze...lebo ja som niekedy zviera :))...pozri niake ufc...to rad robim...tam je moje srdce :))

sway.

bingham jasne ze mam rada rugby rovnako ako atletiku:-) Box este neviem:-) Nie som si vedoma nasledkov.Ale stale lepsie najst rovneho sparinga ako nakladat slabym :-)

bingham

sway...mylis sa...ja som si nikdy nerozumel s ludmi ako on....ked som bol este mladsi...a som stretol cloveka ako on...tak stacilo aby sa len zle pozrel...a uz som mu daval bomby na hlavu...ako ja naozaj nemam nic proti gayom...ale nemam rad...tieto typy... :)

beskyd...neber to tak...ja viem ze ty si citlivejsi chlapec...zober pekne priatelku....alebo neviem ako to mate rozdelene...a zajdi do klubu apollon...urcite ho aj poznas...a bude vam dobre :))

sway.

beskyd zle si ma odhadol,ja na verenosti neplacem..I ked obcas sa najdu vynimky;-)A o tom je zivot..M
Musis ospravedlnit vsetkym to co ti sposobili..A zaroven si prepacit vsetko, to co si ty spravil..

beskyd

ja viem sway, ze cim vacsi primitiv, tym lepsi priatel, len aby si potom za par rokov neplakala na fore ako more dalsich zienok ze ta tvoja laska mlati, podvadza a ma ta v zasade v pazi ale aj tak si s nim lebo ho fanaticky lubis:)