bezvychodiskove zufalstvo bez perspektivy jeho vyriesenia

lost

nj ale ta zdrobnenina bola divna tam :D

a kolko hodin mesacne sa tomu priemerne venujes? :)

resp, bol si niekedy "chudy" ? a ak ano, je to iny pocit byt "nechudy" ?

ta3

prepanajana, len tu nakoniec nezacnite rozoberat ako vaha a vyska suvisia s velkostou pohlavneho udu, lebo uz vidim, ze k tomu nemate daleko, ja si nemyslim, ze hmotnost je najdoolezitejsia, chlapci a dievcata, to co je vo vnutri, to je ovela dolezitejsie, ja som mala v zivote jednu krasnu osemrocnu studentsku lasku, na ktoru do smrti nezabudnem a nebol to ziadny kulturista, ani sportovec, ja som mala vtedy 68 kg a veru neviem, ci nemal menej, lebo vyzeral velmi utlo, ale mal krasnu dusu

bingham

lost...ja mam cca 96...a moja kondicka...je v pohode :))...aj ked...niaky ten tuk tam je :D

lost...ja som neprovokoval...vies kolko krat som ja grckal...na treningoch :D

lost

ale vid toho bezca, alebo cyklistov, tiez maju malo kg :D

vela kg nemusi bezprostredne znamenat ze je mux na tom celkovo lepsie..

priklad: ak ma niekto napr 180cm a 75kg.. vyzera to priam idealne ze? ale co ak ma len 75kg tuku a par kosti?

v tom pripade si myslim ze "trochu sportovejsi typ" 65kg je na tom lepsie ak nie daleko lepsie :)

i ked samozrejme ak by mal napr 85kg, co sa moze zdat vela, ale moze mat same svaly (ako bing) tak to vyhra nad 75 aj 65kg :D

ale napr mne osobne by sa nechcelo udrziavat 85kg bestiu v dobrom stave ely zivot :) to radsej vysportovanych 75kg .. menej spotreby :) menej starosti... ci nie? :) (bing by vedel odpovedat asi :D )

bingham

lost 62...je strasne malo...ja by som ta vedel dat do poriadku... :)....zacal by si makat v posilke...mozno by si sa par krat...aj pogrckal...ale bol by z teba big lost :)

ta3

Lost, Beskyd si to doteraz este fakt neuvedomil, inak by tuto temu nezakladal, suhlasim s Tebou, ze obaja ste geniovia a to bez akychkolvek bocnych umyslov, som na druhom konci sveta, to po prve a po druhe, pomaly by som obidvom mohla byt starou mamou

lost

no ja mam 62 asi :D
(nemam vahu, no takto mam prakticky od 18, co je zvlastne)

ale mam "len" 180cm

nj neni to dobre.. ale ja prirodzene nepriberiem asi :D

a to isto neprijimam malo kCal..

skor by som mal zacat cvicit.. nabrat asi nejaku tu svalovu hmotu atd..

ale nemam dost velku pivnicu na to aby som sitam porobil fitko :)

a do bezneho sa mi velmi nechce, ziadna motivacia zatial :)

avsak poznam aj chudsich :P

lost

beskyd 65kg nie je zle, ja to beriem tak ze setrim benzin :P predsa len.. ja mam cca ako ty a tak mam nizsiu spotrebu :) kazde kilo sa rata :D mat malo a mat rezervu pribrat je stale lepsie ako mat vela a snazit sa schudnut.. vypracovat sa mozes aj neskor :)

alebo petrzalka.. ved tam zije kolko, 100 000 ludi? :) niekto hold aj dobrovolne tam zije.. tesco 24/7 .. dialnice.. atd

ale ak mam byt uprimny, ja zijem na pr v TT a najblizsie dve mesta co poznam je Vieden a Budapest, kde je ta bratislava o ktorej sa bavite? :)