zdravim, prosim vas, myslite, ze ked zena, ktoru nadovsetko zboznujem mi povedala, ze by ma chcela, ale ja viem, ze ona si zasluzi lepsieho, mam sa zabit? alebo sa mam donutit hladat si nizsi standard ako vsetci ostatni a tvarit sa ze mi to vyhovuje?
bezvychodiskove zufalstvo bez perspektivy jeho vyriesenia
prepanajana, len tu nakoniec nezacnite rozoberat ako vaha a vyska suvisia s velkostou pohlavneho udu, lebo uz vidim, ze k tomu nemate daleko, ja si nemyslim, ze hmotnost je najdoolezitejsia, chlapci a dievcata, to co je vo vnutri, to je ovela dolezitejsie, ja som mala v zivote jednu krasnu osemrocnu studentsku lasku, na ktoru do smrti nezabudnem a nebol to ziadny kulturista, ani sportovec, ja som mala vtedy 68 kg a veru neviem, ci nemal menej, lebo vyzeral velmi utlo, ale mal krasnu dusu
lost...ja mam cca 96...a moja kondicka...je v pohode :))...aj ked...niaky ten tuk tam je :D
lost...ja som neprovokoval...vies kolko krat som ja grckal...na treningoch :D
ale vid toho bezca, alebo cyklistov, tiez maju malo kg :D
vela kg nemusi bezprostredne znamenat ze je mux na tom celkovo lepsie..
priklad: ak ma niekto napr 180cm a 75kg.. vyzera to priam idealne ze? ale co ak ma len 75kg tuku a par kosti?
v tom pripade si myslim ze "trochu sportovejsi typ" 65kg je na tom lepsie ak nie daleko lepsie :)
i ked samozrejme ak by mal napr 85kg, co sa moze zdat vela, ale moze mat same svaly (ako bing) tak to vyhra nad 75 aj 65kg :D
ale napr mne osobne by sa nechcelo udrziavat 85kg bestiu v dobrom stave ely zivot :) to radsej vysportovanych 75kg .. menej spotreby :) menej starosti... ci nie? :) (bing by vedel odpovedat asi :D )
lost 62...je strasne malo...ja by som ta vedel dat do poriadku... :)....zacal by si makat v posilke...mozno by si sa par krat...aj pogrckal...ale bol by z teba big lost :)
Lost, Beskyd si to doteraz este fakt neuvedomil, inak by tuto temu nezakladal, suhlasim s Tebou, ze obaja ste geniovia a to bez akychkolvek bocnych umyslov, som na druhom konci sveta, to po prve a po druhe, pomaly by som obidvom mohla byt starou mamou
no ja mam 62 asi :D
(nemam vahu, no takto mam prakticky od 18, co je zvlastne)
ale mam "len" 180cm
nj neni to dobre.. ale ja prirodzene nepriberiem asi :D
a to isto neprijimam malo kCal..
skor by som mal zacat cvicit.. nabrat asi nejaku tu svalovu hmotu atd..
ale nemam dost velku pivnicu na to aby som sitam porobil fitko :)
a do bezneho sa mi velmi nechce, ziadna motivacia zatial :)
avsak poznam aj chudsich :P
lost 65 kg je na chlapa velmi zle..nesnas za oklamat seba alebo beskyda..A prestan kecat celkovo!!!!!!!
beskyd 65kg nie je zle, ja to beriem tak ze setrim benzin :P predsa len.. ja mam cca ako ty a tak mam nizsiu spotrebu :) kazde kilo sa rata :D mat malo a mat rezervu pribrat je stale lepsie ako mat vela a snazit sa schudnut.. vypracovat sa mozes aj neskor :)
alebo petrzalka.. ved tam zije kolko, 100 000 ludi? :) niekto hold aj dobrovolne tam zije.. tesco 24/7 .. dialnice.. atd
ale ak mam byt uprimny, ja zijem na pr v TT a najblizsie dve mesta co poznam je Vieden a Budapest, kde je ta bratislava o ktorej sa bavite? :)