Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zapal posvy

Príspevok v téme: Zapal posvy
smutne_dievcatko

mam zapal posvy....od augusta 2006..nie opakovane....stale! niekedy sa to zlepsi, inokedy zhorsi, niekedy to mam iba take ruzove, inokedy brutalne cervene...neboli ma to, nestipe...niekedy to vobec necitim a niekedy hej...no ten neprijemny pocit sa neda definovat..nie je to bolest, nie je to palenie....ale je to neprijemne...gynekologicka mi spravila testy, dala mi lieky...cipky, masticky...nepomohlo...prisla som znova a znova...zakazdym mi dala nieco ine...nepomohlo :(.. po 4 mesiacoch mi povedala ze vysledky testov su v poriadku, dala mi gynoflor na obnovenie prostredia v posve a povedala ze som zdrava...no napriek tomu nie som....uz nemam sil tam viac chodit...cakat 4 hodiny v cakarni, kupit lieky ktore nepomozu...od decembra som tam nebola, aj tak by to nemalo zmysel...mam 18 rokov...pohlavny styk som este nemala, umyvam sa len cistou vodou, nenosim tanga, len bavlnene gatky, srkatka dodrziavam vsetky hygienicke predpisy...zdravo sa stravujem..jem cesnak, probioticke jogurty...aj tabletky som skusala, pijem zeleny caj aj lapacho, skusala som aj vilcacoru, skusala som sa natierat 80% gelom aloe vera, nikdy som netrpela nicim vaznejsim nez je chripka alebo nadcha...tak preco toto? co s tym mam robit? to naozaj neexisruje nic co by mi pomohlo??? to budem do konca zivota trpiet???

pre doc

diki, aj tak som tej zazracnej lampe nejak neverila...a ked poznas tolko doktorov...nepoznas nejakeho ktory by mi vedel poradit ako sa toho svinstva zbavit rychlo a natrvalo?

doc

poznám cca 400 gynekologov na slovensku aj v čechách ale ani jeden z nich to nepoužíva na zápal pošvy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vlasta

A k tej lampe. Niektori gynekologovia ju pouzivaju a pacientky v ordinacii maju moznost sa svietit. Aj v nemocniciach ju pouzivaju

ki-ki

a s tou lampou sa mi to zda len ako komercny predajny tah. ak by to bolo take super ucinne kazdy gyndos by to uz odporucal, pripadne by v nemocniciach mali taku zakupenu a pacientky by pekne chodili na "lampovanie"....

ki-ki

ten propolis vobec nie je drahy - do 100 sk, kamaratke to veeeelmi pomohlo, mne pomohli tie octove kupele, tiez pijem aloe vera caj - taky namiesany - predava sa v tych cajovych predajniach stoji tiez 99,- pomohli mi neuveritelne tabletky fermalac vaginal -ale dostat ich v cechach - skus nase florangyn. nohavicky mi pomohlo, ked som zacala prat v rukach detskym mydlom - ziadna avivaz , prasok a poriadne preplakam - mozes byt kludne precitlivena na chemikalie - vermi!

Ivka 1

Gyndoš spolupracujem taktiež s profesionálnym gynekológom a máme veľmi
dobré výsledky s pitím aloe s prídavkom
brusníc + do pošvy aplikovať čisté aloe
gelly + prírodné antibiotika.Ženám to
skutočne pomáha. Chcela by som poznať
aj názor iného profesionála.Poprípade ak máš záujem, môžete to spolu konzultovať.

gyndoš

už sa nejaký ten rôčik gynekologii profesionálne venujem
čo msa týka problému v úvode bolo by dobré zobrať kultiváciu
zatiaľ bez receptu dostať v lekárni tantum rosa urobiť rotok a sedací kúpeľ
a nebolo by od veci mastička Pimafukort.