Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
no to máš dobré miery, s Tebou by som išiel na rande...
VaMo dakujem za recept...ja takyto recept poznam, teda podobny..ale pravdu povediac, moc ho nemam rada..neviem preco..asi preto, ze tam nie je ta majoneza :/ ja som strasne na majonezu, preto si chcem urobit nejaku light verziu a oklamem aj mysel aj zaludok..lebo keby jem normalny ako ostatny zvysok rodiny, tak si dam raz, dvakrat, trikrat a potom ho budem jest az pokym sa neminie..a to si nemozem dovolit :/
Ahojte babulky,u mna dnes bola dcera,a hned medzi dverami,ze ty si jaka mooc schudnuta.A ja som jej hned odpovedala,ved si bola v nemocnici,za mnou,a ona na to,ved si mala zupan,nic nebolo vidiet.Inac dnes som skocila len tak kuk na vahu,a mam len o 1 kg mnenej,mam 64.Inac taku vahu som nemala asi 15 rokov,pokial si pametam.Citrim sa fajn,len cvicit nemozem nic,len tie prechadzky s 2 franc.barlami.Ale bude to fajn,len to chce cas.
Ja robievam bezne tento:
10-12 stredne velkých zemiakov, 2 väčšie cibule, 2-3 nakladalé kyslé uhorky, malá konzerva nakladaného hrášku, soľ, korenie, horčica,trochu cukru, ocot a vodu
Ako na to:
Zemiaky v šupe uvaríme, zatiaľ do väčšej nádoby nadrobno pokrájame cibuľu, postrúhame kyslé uhorky, pridáme scedený hrášok, osolíme, okoreníme, pridáme 1-2 polievkové lyžice horčice a premiešame.
Uvarené zemiaky ošúpeme a nakrájané na kolieska ich pridáme k zmesi. Z cukru, vody a octu pripravíme podľa chuti sladkokyslý nálev, necháme ho zovrieť a zalejeme zemiaky tak, aby hladina bola tesne nad zmesou.
Premiešame, necháme vychladnúť a odložíme do chladničky.
baby budete si robit na vianoce nejaku light verziu salatu? majonezoveho myslim..ja nad tym rozmyslam, ale neviem, cim to nahradit..keby dam trochu light majonezy a zvysok jogurt alebo kyslu smotanu?myslite ze to bude chutne?
Maoam Taka jedna mala co tam bola akoze ôsuseda" posla domov :P
Nevidela som ani jednu cast a vobec ich nepoznam, ale furt to tam v pozadi bezi, kym nieco robim...
Mimochodom vcera som bola u lekarky pre lieky, kvoli tomu, ze som nejaka prechladnuta a furt chodim cikat..dala mi samozrejme take, ze ked som si precitala pribalovy letak ani som ich neuzila :DD ..ale, pytala sa ma kolko vazim, som jej povedala ona tak na mna kukne divne a spyta sa a kolko meriate?? ..no neviem co sa jej nepozdavalo! pche! :D
Laurina: vsak si par dni skoro nic nejedla, sa cudujes? takze, ako ti radi aj VaMo: NAJEDZ SA KOCKA, konecne...vsak si uz ako palicka...54kg to mas ci kolko?? pomoc
xdanielax: no uvidim, ked vecer pozriem, co sa tam udialo :-DDD kto s kym ako skoncil,ale ocakavam ze budu nejake prekvapenia tak sa uz tesim na vecer
VaMo: aj ja vlastnim Hello Kitty gatky :-DDD
VaMo - farmar :DDDDDDDDDD haha, no nenapadlo mi to, lebo ja to vzdy pozeram z archivu, kedze sa mi nechce kazdu chvilku rozculovat kvoli reklame.. :))
bingham - ty tazsia vaha :D som zvedava! mam nadej, ze tu konecne nebudem ja ta najtazsia :)))))
Maoam -tak drzim palce, nech sa novy uces podari a mas pekne fotky z vianoc :-) a ti chlapi..no :DD dobre to mas aj ty, som rada, ze nestretavam sama takych expertov. To je najidealnejsie, hodit vsetko rozhodovanie na nas. A ked ja som este taka, ze im neviem rovno povedat kam sa maju nasmerovat.. a odpalit :D
Ok, tak s tym darcekom..ked ma nieco oslovi, tak mu to kupim, nejaku drobnost. a ked ne, tak sa budem tvarit nevinne prekvapene, ak by mi on nahodou nieco dal :DDDDDD