Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

maruska123

VaMo dakujem za recept...ja takyto recept poznam, teda podobny..ale pravdu povediac, moc ho nemam rada..neviem preco..asi preto, ze tam nie je ta majoneza :/ ja som strasne na majonezu, preto si chcem urobit nejaku light verziu a oklamem aj mysel aj zaludok..lebo keby jem normalny ako ostatny zvysok rodiny, tak si dam raz, dvakrat, trikrat a potom ho budem jest az pokym sa neminie..a to si nemozem dovolit :/

Helus

Ahojte babulky,u mna dnes bola dcera,a hned medzi dverami,ze ty si jaka mooc schudnuta.A ja som jej hned odpovedala,ved si bola v nemocnici,za mnou,a ona na to,ved si mala zupan,nic nebolo vidiet.Inac dnes som skocila len tak kuk na vahu,a mam len o 1 kg mnenej,mam 64.Inac taku vahu som nemala asi 15 rokov,pokial si pametam.Citrim sa fajn,len cvicit nemozem nic,len tie prechadzky s 2 franc.barlami.Ale bude to fajn,len to chce cas.

VaMo

Ja robievam bezne tento:
10-12 stredne velkých zemiakov, 2 väčšie cibule, 2-3 nakladalé kyslé uhorky, malá konzerva nakladaného hrášku, soľ, korenie, horčica,trochu cukru, ocot a vodu
Ako na to:
Zemiaky v šupe uvaríme, zatiaľ do väčšej nádoby nadrobno pokrájame cibuľu, postrúhame kyslé uhorky, pridáme scedený hrášok, osolíme, okoreníme, pridáme 1-2 polievkové lyžice horčice a premiešame.
Uvarené zemiaky ošúpeme a nakrájané na kolieska ich pridáme k zmesi. Z cukru, vody a octu pripravíme podľa chuti sladkokyslý nálev, necháme ho zovrieť a zalejeme zemiaky tak, aby hladina bola tesne nad zmesou.
Premiešame, necháme vychladnúť a odložíme do chladničky.

maruska123

baby budete si robit na vianoce nejaku light verziu salatu? majonezoveho myslim..ja nad tym rozmyslam, ale neviem, cim to nahradit..keby dam trochu light majonezy a zvysok jogurt alebo kyslu smotanu?myslite ze to bude chutne?

VaMo

Maoam Taka jedna mala co tam bola akoze ôsuseda" posla domov :P
Nevidela som ani jednu cast a vobec ich nepoznam, ale furt to tam v pozadi bezi, kym nieco robim...

xdanielax

Mimochodom vcera som bola u lekarky pre lieky, kvoli tomu, ze som nejaka prechladnuta a furt chodim cikat..dala mi samozrejme take, ze ked som si precitala pribalovy letak ani som ich neuzila :DD ..ale, pytala sa ma kolko vazim, som jej povedala ona tak na mna kukne divne a spyta sa a kolko meriate?? ..no neviem co sa jej nepozdavalo! pche! :D

Maoam

Laurina: vsak si par dni skoro nic nejedla, sa cudujes? takze, ako ti radi aj VaMo: NAJEDZ SA KOCKA, konecne...vsak si uz ako palicka...54kg to mas ci kolko?? pomoc

xdanielax: no uvidim, ked vecer pozriem, co sa tam udialo :-DDD kto s kym ako skoncil,ale ocakavam ze budu nejake prekvapenia tak sa uz tesim na vecer

VaMo: aj ja vlastnim Hello Kitty gatky :-DDD

xdanielax

VaMo - farmar :DDDDDDDDDD haha, no nenapadlo mi to, lebo ja to vzdy pozeram z archivu, kedze sa mi nechce kazdu chvilku rozculovat kvoli reklame.. :))

bingham - ty tazsia vaha :D som zvedava! mam nadej, ze tu konecne nebudem ja ta najtazsia :)))))

Maoam -tak drzim palce, nech sa novy uces podari a mas pekne fotky z vianoc :-) a ti chlapi..no :DD dobre to mas aj ty, som rada, ze nestretavam sama takych expertov. To je najidealnejsie, hodit vsetko rozhodovanie na nas. A ked ja som este taka, ze im neviem rovno povedat kam sa maju nasmerovat.. a odpalit :D

Ok, tak s tym darcekom..ked ma nieco oslovi, tak mu to kupim, nejaku drobnost. a ked ne, tak sa budem tvarit nevinne prekvapene, ak by mi on nahodou nieco dal :DDDDDD