Bradavica

RNG

Pozor na tie surove potkany!!!. Su nosice roznych velmi nebezpecnych chorob pre nas.Aj smrtelnych!
Bradavice sa daju odstranit mnohymi inymi, a pri tom neskodnymi sposobmi, od vypalenia(dusik/zmrazenie, aspirin, jod, dusicnan strieborny, rozne rastlinne vytazky...) az po zvysenie viralnej imunity, co tu radim dnes kazdemu.

sumsumienka

Ludia, mam na tvari bradavicku na nose uz od detstva, taka malicka, nevyrazna, vidno ju len pod istym uhlom pohladu a pod roznym svetlom, a takisto mam jednu vacsiu v oboci, resp. v mieste, kde sa mi zacina obocie. Vlastne obe mam uz od detstva, nikde inde bradavice nemam, no mne vadili, tak som sa rozhodla ich vyliecit citronovou supkou v octe. Prikladala som si to vcera na bradavicky a na moje pocudovanie mi ich ten citron zacal akokeby "rozozierat" uz tam mam len ranku o velkosti bradavice, avsak je tmavo hnedo-krvava, vyzera to uplne ako chrasta, avsak nejde to vylupnut. Prikladam si supku znova. Neviete, ci je to spravne? Co sa ma diat dalej? Bojim sa, ze som nieco urobila nespravne, lebo to nevyzera 2x lakavo... Prosim, poradte.

orol

-Kedysi pred 20-25rokmi som si odstránil viac bradavíc na prstoch rúk kyselinou mravčou
-poradila mi to upratovačka
-namáčal špáratko a pichal do bradavice zvrchu a okolo
-opakoval každý deń ( aj niekoľkokrát )
-páli to
-za niekoľko dní som ich definitívne odstránil

orol

-Boletus purgans, fungus chirurgorum (práchno ) je vraj preslávený na bradavice.
-s nitkami práchna si ľudia úspešne vypaľovali bradavice, atď...
-hubu variť 3-4 hodiny, nechať na slnku vysušiť a mlatkom dobre rozbiť ( na nite )
-zapáľiť niť ( tlie ) a priložiť na bradavicu tlejúcim koncom

fakt?

Meretseger, keby si opat mala zopar bradavic, tak ta pozvem k nam do pivnice, mame tu dost uslachtile kusky z potkanieho rodu a katolicky kostol je tot tu nedaleko...

Meretseger

Radšej čerstvé. Teraz už v podstate ani bradavice nemám, dala som si všetky vypáliť, ale jedna nie a nie zmiznúť, hoci bola vypaľovaná cca 5x, tak som skúsila toho potkana. Ak zas bude treba, nejakého si ulovím aj sama a zjem, snáď to bude opäť fungovať:)

Meretseger

fakt?, nie, skúšala som to pri všetkých svätostánkoch a podobných záležitostiach, a pomohlo len toto, bohužiaľ.
zakusok, bolo nutné zjesť úplne prírodného, neochuteného potkana, nanajvýš zbaveného chvosta, ale ak sa zje aj ten, účinok je okamžitý a so zárukou na 5 rokov.
Keďže môj pes v posledných dňoch chytil cca 5 potkanov, nebol problém:)