chcela by som pocut rozdiely medzi LFUK v BA a v MT. idealne ludia, ktori maju skusenost s oboma, alebo poznaju niekoho, kto ma skusenost s oboma.
ludia z MT, ake mate pocity zo svojej skoly? aky je studentsky zivot v MT? je sanca popri skole robit? da sa v MT zohnat brigada??
Jesseniova lekarska fakulta vs BA
ja chodim do mt piaty rok, netvrdim, ze to bude lahke, ale nebude to az take zle, ja keby som si mala znovu vybrat, sla by som do ciech,
v martine brigadu mozno zozenies omnoho, ale omnoho tazsie ako v blave
ahoj kamoska studuje zubne v Martine minuly rok otvarali brali ich 8
No asi neštuduje ked sa to otvara len tento rok ;) :D
Caute :) chcel by som sa opytat na Jesseniovu lek. fakultu kokretne zubne lekarstvo. studuje tam niekto?
pocujte, mame poslat taky papier k ubytovaniu: www.jfmed.uniba.sk
Mam tam vypisat aj izbu, splatky a datumy alebo si to vypisu oni?
a kolka si bola v poradovniku?
kaylitta-tak to je dost cudne, lebo na intraku mame aj ludi zo ziliny,dokonca aj priamo z mt :O ...vyplnila si vsetko tak ako malo byt? este tam skus napisat, mozno ti dodatocne nejaku izbu pridelia....ak nie, tak jedine privat ...skus popodavat inzeraty,mozno najdes niekoho,kto je v podobnej situacii ...dost ludi na intraku nechce byt , ja mam aj spoluziakov,kt.su na private.
na Hviezdoslavovej byvaju vacsinou doktoranti a zahranicni,neviem presne v com je rozdiel,ale asi v pocte ludi na jednu kupelnu a kuchynu...rozdiel medzi rek.a nerekonst. neviem presne podla akych kriterii bol v minulosti,ale od tohto semestra sa povazuju za rekonstr.izby tie na 10.poschodi(rek.chodieb, vraj plavajuce podlahy,uplne novy nabytok a pod)- ale to je zas len pre doktorantov a zahranicnych :P
a aky je rozdiel medzi renkonstruovanou a nerek. izbou? a je na izbe chladnicka? dakujem ze ste ochotni mi odpovedat
caute, ktory internat je v MT lepsi? dostal som na hviezdoslavovej