chcela by som pocut rozdiely medzi LFUK v BA a v MT. idealne ludia, ktori maju skusenost s oboma, alebo poznaju niekoho, kto ma skusenost s oboma.
ludia z MT, ake mate pocity zo svojej skoly? aky je studentsky zivot v MT? je sanca popri skole robit? da sa v MT zohnat brigada??
Jesseniova lekarska fakulta vs BA
Ahoj otázky neexistujú, pred prijímačkami ti príde pozvánka s okruhom tém, ktoré treba vedieť.
dina čo ťa konkrétne zaujíma?
ja som studovala v MT a bola som tam velmi spokojna :-)....intrak je v pohode,ja som sa tam citila velmi dobre.. v tych casoch este aj kulturny zivot bol ( neviem , ako je to teraz, ale ze vraj sa to dost pokazilo).....s brigadami to bolo kusok tazsie, ale isto sa nieco najde v ZA, ked nie priamo v MT...:-)
Ahojte. Po mojej príprave na maturitu a na prijímačky na medicínu mi ostali kvalitné učebné pomôcky a materiály. Mne veľmi pomohli preto ich posúvam ďalej.:) Ponúkam učebnicu Maturita z biológie - 6EUR Vypočítané všetky príklady s postupom riešenia k otázkam na Lekársku fakultu UK v Ba - 6EUR (Z tých učebníc kde je 1500 otázok) Niekoľko testov s kľúčmi k otázkam na prijímacie skúšky na Lekársku fakultu UK v BA z biológie a z chémie - 7EUR Otázky s kľúčom na prijímačky na Jesseniovu lekársku fakultu do Martin z chémie - 20EUR. Každý materiál ponúkam zvlášť alebo aj všetky spolu. Ak máte záujem kontaktujte ma na: e-mail: Mato4122@azet.sk
ahojte, neviete nahodou aka je tento rok hranica bodov v MT na prijatie?
Ja v Martine bývam aj študujem a veľmi mi to vyhovuje. Určite neľutujem svoj výber, ale s tou brigádou je problém velikánsky treba sa na to pripraviť