kde stretnúť obyčajného chlapa? nejako ma to dlho netrápilo, ale začína mi niekto chýbať....nechcem, aby mal peniaze, byt, drahé auto. len nech sa správa normálne, nepije a má ma rád takú aká som..nechodievam ani na diskotéky, ani do braov, ani do kaviarní, tak ako a kde sa zoznámiť? na nete je to samý úchyl, alebo zůfalec ak aj normálny chlap, tak je príliš hanblivý na to, aby sa stretol...
obyčajný chlap
clovek, ktory nerisi co? charakter partnera v podmienkach ked sa moze prejavit?
ale ja o tom nie som presvedčená, kde o tom píšem ako o presvedčenosti? áno, možno by sa zmenil, ale čo tak človek, ktorý to vobec nerieši?
ked tvrdis ze kazdy koho poznas sa stal horsim vdaka peniazom, kde beries presvedcenie ze clovek ktory ich nedokazal zarobit je dobry, ked nemal moznost prejavit sa z pozicie v ktorej by si to vdaka zarobenym peniazom mohol dovolit?
charakter človeka sa neodvíja od peňazí pokiaľ je to človek "normálny" a je aký je s tým či má alebo nemá peniaze, ale ja osobne som zatiaľ nestretla človeka, ktorého by peniaze neovplyvnili negatívnym smerom, aj keď nepopieram, že výnimky existujú...ono ja som tým narážala skor na to, že to nie je moja priorita podľa čoho by som si vyberala partnera....
myslis ze chlap bez penazi - neobmedzenec by bol rovnaky keby mal peniaze?
pretože chlap s o niečo viac peniazmi bol zatiaľ vždy nejaký obmedzenec, čo si myslel, že žena sa dá kúpiť....nemám to skrátka rada, postarať sa viem o seba aj sama po tejto stránke.
preco nechces aby mal peniaze a byt?