kde stretnúť obyčajného chlapa? nejako ma to dlho netrápilo, ale začína mi niekto chýbať....nechcem, aby mal peniaze, byt, drahé auto. len nech sa správa normálne, nepije a má ma rád takú aká som..nechodievam ani na diskotéky, ani do braov, ani do kaviarní, tak ako a kde sa zoznámiť? na nete je to samý úchyl, alebo zůfalec ak aj normálny chlap, tak je príliš hanblivý na to, aby sa stretol...
obyčajný chlap
myslim, že som sa vobec nevyjadrvala v rozpore, len sm si myslela, ze to bdue dostateocne jasne aj takto, ale evidentne nie nebolo..komunikacia zlyhala, chyba nemusi byt len v odosielatelovi
heh, preco sa vyjadrujes v rozpore s tym ako veci chces odprezentovat?
nie, to nebolo podstatu mojho prispevku :), ale aspon budem vediet, ako sa vyjadrovat do buducna aby som bola aspon trocha úpochopena, dakujem ti aspon ya toto :)
podstatou tvojho prispevku predsa bolo ze nechces "aby mal peniaze, byt, drahé auto." preto ma napadla situacia ze by ta nejaky chlap ktory ma peniaze, byt a auto zacal riesit a ty by si ho odmietla s odovodnenim ze ma peniaze, byt a auto a na teba caka chalan co sa vozi mhd, byva s rodicmi na sidlisku, tvrdi ze ta ma rad ale nemal sa moznost este prejavit nakolko nic nema a teda nema ani moznosti ani zaujem zien:)
myslim, ze toto olo uplne jasne, vyvod si to....a nebolo to ani podstatu mojho prispevku....
ja som nehovoril o tom ze si nieco menej kvoli tomu kde byvas a cim sa vozis ale pytal som sa ci radsej chudobneho co sa vozi MHD a byva na sprasivenom sidlisku v jednoizbaku ako takeho co ma svoj byt, svoje auto a svoje peniaze a chvali sa tym..
jazdim mhd a byvam na sprasivenom sidlisku dokonca so spolubyvajucimi a som preto nieco menej ako ten co ma svoj vlastny byt a auto? prestan toto riesit....presne takyto su ludia....
jaj tak, lebo z tvojho uvodneho prispevku by vypylvalo ze by si ho odmietla uz len kvoli tomu ze ma:) a co radsej, chudobneho co sa vozi MHD a byva na dakom sprasivenom sidlisku v jednoizbaku alebo takeho co ma byt, auto a peniaze a chvali sa tym?
neodporuje to ničomu :), je to vysvetlenie toho ako som to myslela pre tych, ktory nie su naladení na vlnu mojho zmyslania, co samozrejme nie je nikto :). odmietla by som ho v tom pripade, ak by mal potrebu sa tym chvalit....
to som vynechal zamerne lebo to odporuje tomu co si pisala v uvode, ze takeho co ma peniaze byt a auto vyslovne nechces:) nie ze to nie je priorita... a okrem toho co keby bol v tvojom ponati normalny a zaroven mal peniaze byt a auto? odmietla by si ho kvoli tymto statkom? ak ano, preco?