kde stretnúť obyčajného chlapa? nejako ma to dlho netrápilo, ale začína mi niekto chýbať....nechcem, aby mal peniaze, byt, drahé auto. len nech sa správa normálne, nepije a má ma rád takú aká som..nechodievam ani na diskotéky, ani do braov, ani do kaviarní, tak ako a kde sa zoznámiť? na nete je to samý úchyl, alebo zůfalec ak aj normálny chlap, tak je príliš hanblivý na to, aby sa stretol...
obyčajný chlap
Ono aj na nete sa da najst zaujimavy clovek.. Avsak ti su tam zastupeni mozno tak v 1 az 2 percentach... (teraz nemyslim hned potencionalneho partnera, ale aj dobreho znameha, kamosa, kamosku, atd)..
Lenze ak hladas partnera cez Internet... Tak treba byt ostrazitejsi.. ale zas nemyslim si ze v reale treba byt menej ostrazity :)
vezmi si ze - koko to asi moze byt? 60% ? povedzme ze 60% vztahov sa utvori bez netu, tj. "v offline svete" "v reale" a kolko z nich sa rozpadne? :) mozno 5 zo 6 z kratkodobeho hladiska a kazdy druhy z dlhodobeho hladiska (rozpad manzelstva)..
avsak myslim ze je to celkom rizikovy sport, hladat si partnera :D
beskyd je pravnik, cize preto je taky, podla mna :D
ale mna to tiez zaujalo a chapem co beskyd chce, asi...
predstav si ze najdes chudobneho chlapa a zbohatne az v manzelstve - opustis ho ? (lebo je bohaty) a/alebo kde mas istotu ze sa z neho nestane presne taky isty blbecek ako ti bohaci ktorich teraz filtrujes z dovodu ze si zatial narazila len na magorov z ich radu :)
iste suhlasim ze su ludia co ked na 2. rande povedia "ja som bohaty" tak od takeho ruky prec :) to nie je uprimnost :) ale chvalenkarstvo .. a ak by bol triezvy, uvedomil by si ze od bohatstva ma daleko, mozno leda tak v porovnani s chudobnym slovenskom, ale za hranice by sa bal ist.. (klasika, preto sa necudujem ze na slovensku stretavas take pofiderne pripady)
no avsak, ja ked stretnem 10 bab za sebou ktore ma povdedu, neurobi to zo mna gaya, ci hej? :)
podla mna ani ten co je v 27 sam a zije s rodicmi, nema zaujem na sebe pracovat a/alebo odist odtial prec a cely cas sa len zabava, nie je na tom o nic lepsie ;)
(toto je realny priklad co som tu cital a dovolil som ho pouzit, tym jednoznacne nechcem urazit ludi co su v tejto situacii, je to len priklad pre porovnanie s chvalenkarom, ciste hypoteticky)
úsmev ovorí za veľa :)
:)
pretože nemám rada ak si niekto hneď na začiatku utvorí mienku a potrebuje sa v nej len utvrdiť, takému človeku to neuľahčím ani za nič a ty si toto mohol pochopiť už dávno :)
ta odpoved sa neda vyvodit, uz si ju mohla davno jednou vetou napisat a nepytal by som sa dalej, preco sa tak nestalo?:)
prečo chceš odpovedď poču´t ak je tá odpoveď jasná a dá sa vyvodiť? :)a myslím, že seba poznám dostatočne dobre na to, aby som vedela nakoľko som k sebe úprimná, toto naozaj nepotrebujem :D
nie, preco? zaujima ma to proste.. ako ludia rozmyslaju a z akeho dovodu, ci hraju ci su uprimni voci sebe a navonok a ak nie, z akeho dovodu a tak dalej:) ale neodpovedala si zase na otazku:)
provokuješ rád ? :D
ved hej, ospravedlnujem sa ze som informaciu "nechcem, aby mal peniaze, byt, drahé auto" pochopil tak, ze nechces aby mal peniaze, byt a drahe auto, asi mam este malo skusenosti so zenami aby som vedel robit spravny vyklad niektorych formulacii:)) ale stale mi nie je jasne ci by mal prednost chudobny co sa vozi mhd alebo bohaty co ma byt, auto a peniaze a chvali sa tym:P