Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

obyčajný chlap

Príspevok v téme: obyčajný chlap
čučoriedka24

kde stretnúť obyčajného chlapa? nejako ma to dlho netrápilo, ale začína mi niekto chýbať....nechcem, aby mal peniaze, byt, drahé auto. len nech sa správa normálne, nepije a má ma rád takú aká som..nechodievam ani na diskotéky, ani do braov, ani do kaviarní, tak ako a kde sa zoznámiť? na nete je to samý úchyl, alebo zůfalec ak aj normálny chlap, tak je príliš hanblivý na to, aby sa stretol...

rony26

cucoriedka tym len chcela poukazat na ludi, ktori sa primarne prezentovali svojim financnym a inym majetkovym zabezpecenim, dufajuc, ze tym automaticky ohuria druhu stranu

čučoriedka24

fíha, diagnostika je tvoja silná stránka, že si trúfaš po pár vetách? :) naučíš ma to? :)
a áno tvoria prekážku, keďže ak si muž vyskladá svoje ego na tomto, tak je katastrofa.....

beskyd

beriem na vedomie ze priznavas, ze si z tych ktorym je jedno ci su uprimne alebo falosne.
.
chytil som sa toho preto, lebo tvrdis ze NECHCES chlapa s bytom a peniazmi, autom. jednoducho ma zaujimalo preco nie a preco tieto veci tvoria prekazku:)

beskyd

*ehja, opravujem:

kazde tvoje vysvetlenie vyvolavalo otazky:) a z tvojho vyjadrenia vyplynulo ze chlapi s peniazmi su obmedzenci ktorych peniaze ovplyvnili negativnym smerom tym, ze na druhom stretnuti hovoria o tom kolko zarabaju. cize z toho by sa dalo usudzovat, ze je pre teba horsie ked chlap na druhom stretku porozprava o svojich materialnych pomeroch nez to, ze by NEvlastnil byt, NEmal peniaze a NEmal drahe auto:)) myslis ze z toho nejde neuprimnost??:)

čučoriedka24

a vieš, že mi je jedno, či z toho ide úprimnosť alebo neúprimnosť? :), neidem tu verejne rozoberať prečo to nemám rada a aké mám skúsenopsti s týmto typom mužov v mojom okolí....ale zaujímavé, že si sa chytil práve tohoto :), prečo?

beskyd

:)) kazde tvoje vysvetlenie vyvolavalo otazky:) a z tvojho vyjadrenia vyplynulo ze chlapi s peniazmi su obmedzenci ktorych peniaze ovplyvnili negativnym smerom tym, ze na druhom stretnuti hovoria o tom kolko zarabaju. cize z toho by sa dalo usudzovat, ze je pre teba horsie ked chlap na druhom stretku porozprava o svojich materialnych pomeroch nez to, ze by vlastnil byt, mal peniaze a mal drahe auto:)) myslis ze z toho nejde neuprimnost??:)

čučoriedka24

nie, to nie je len o tom, že o tom rozprávajú na druhom stretnutí....myslím, že už som to vysvetlila dostatočne....nebudem sa opakovať...

beskyd

jaj tak, takze ked hovoris o tom ze chlapi s peniazmi su obmedzenci ktorych peniaze ovplyvnili negativnym smerom, myslis tym len to, ze na druhom stretnuti hovoria o tom kolko zarabaju?

čučoriedka24

nepochopil si, alebo ja teba....čoveka, ktorý mi na druhom stretnutí nebude rozpráveť o tom koľko zarába...