kde stretnúť obyčajného chlapa? nejako ma to dlho netrápilo, ale začína mi niekto chýbať....nechcem, aby mal peniaze, byt, drahé auto. len nech sa správa normálne, nepije a má ma rád takú aká som..nechodievam ani na diskotéky, ani do braov, ani do kaviarní, tak ako a kde sa zoznámiť? na nete je to samý úchyl, alebo zůfalec ak aj normálny chlap, tak je príliš hanblivý na to, aby sa stretol...
obyčajný chlap
rony ďakujem, pochopil/a :)
cucoriedka tym len chcela poukazat na ludi, ktori sa primarne prezentovali svojim financnym a inym majetkovym zabezpecenim, dufajuc, ze tym automaticky ohuria druhu stranu
fíha, diagnostika je tvoja silná stránka, že si trúfaš po pár vetách? :) naučíš ma to? :)
a áno tvoria prekážku, keďže ak si muž vyskladá svoje ego na tomto, tak je katastrofa.....
beriem na vedomie ze priznavas, ze si z tych ktorym je jedno ci su uprimne alebo falosne.
.
chytil som sa toho preto, lebo tvrdis ze NECHCES chlapa s bytom a peniazmi, autom. jednoducho ma zaujimalo preco nie a preco tieto veci tvoria prekazku:)
*ehja, opravujem:
kazde tvoje vysvetlenie vyvolavalo otazky:) a z tvojho vyjadrenia vyplynulo ze chlapi s peniazmi su obmedzenci ktorych peniaze ovplyvnili negativnym smerom tym, ze na druhom stretnuti hovoria o tom kolko zarabaju. cize z toho by sa dalo usudzovat, ze je pre teba horsie ked chlap na druhom stretku porozprava o svojich materialnych pomeroch nez to, ze by NEvlastnil byt, NEmal peniaze a NEmal drahe auto:)) myslis ze z toho nejde neuprimnost??:)
a vieš, že mi je jedno, či z toho ide úprimnosť alebo neúprimnosť? :), neidem tu verejne rozoberať prečo to nemám rada a aké mám skúsenopsti s týmto typom mužov v mojom okolí....ale zaujímavé, že si sa chytil práve tohoto :), prečo?
:)) kazde tvoje vysvetlenie vyvolavalo otazky:) a z tvojho vyjadrenia vyplynulo ze chlapi s peniazmi su obmedzenci ktorych peniaze ovplyvnili negativnym smerom tym, ze na druhom stretnuti hovoria o tom kolko zarabaju. cize z toho by sa dalo usudzovat, ze je pre teba horsie ked chlap na druhom stretku porozprava o svojich materialnych pomeroch nez to, ze by vlastnil byt, mal peniaze a mal drahe auto:)) myslis ze z toho nejde neuprimnost??:)
nie, to nie je len o tom, že o tom rozprávajú na druhom stretnutí....myslím, že už som to vysvetlila dostatočne....nebudem sa opakovať...
jaj tak, takze ked hovoris o tom ze chlapi s peniazmi su obmedzenci ktorych peniaze ovplyvnili negativnym smerom, myslis tym len to, ze na druhom stretnuti hovoria o tom kolko zarabaju?
nepochopil si, alebo ja teba....čoveka, ktorý mi na druhom stretnutí nebude rozpráveť o tom koľko zarába...