Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

obyčajný chlap

Príspevok v téme: obyčajný chlap
čučoriedka24

kde stretnúť obyčajného chlapa? nejako ma to dlho netrápilo, ale začína mi niekto chýbať....nechcem, aby mal peniaze, byt, drahé auto. len nech sa správa normálne, nepije a má ma rád takú aká som..nechodievam ani na diskotéky, ani do braov, ani do kaviarní, tak ako a kde sa zoznámiť? na nete je to samý úchyl, alebo zůfalec ak aj normálny chlap, tak je príliš hanblivý na to, aby sa stretol...

beskyd

je, lebo si to najskor formulovala tak, ze tie veci nechces, nie ze na ne neprihliadas. tak som si proste predstavil situaciu ze ta budu balit dvaja normalni, jeden s bytom, peniazmi a drahym autom ktory ta dobre zabezpeci (a dajme tomu ze si na tom bude trocha zakladat) a druhy tiez normalny ale s prazdnymi vreckami u mamy v cinzaku alebo s dalsimi troma chlapmi v podnajme voziaci sa mhd a ty tomu s peniazmi povies ze ho kasles lebo ma peniaze, co je v rozpore s tvojou poziadavkou aby ich nemal. takato predstava myslenia u zien mi prisla tak bizarna ze som sa len chcel spytat ako to bolo vlastne cele myslene a preco su tie penaize taka prekazka:)

čučoriedka24

ach jaj, ja som len chcela poukázať na to, že sú to veci, ktoré od mužov nevyžadujem, na ktoré pri výbere potenciálneho partnera neprihliadam. asi je to ťažké pochopiť, alebo ja neviem už...

talentmania

A este dodam ze chudobny by nemohol mat ani lacne auto teda ziadne auto ked je chudobny nie:D)
A ona napisala ze nechce aby mal DRAHE auto takze aspon niake by mohol mat alebo ju mam teraz chytit za slovicko ja? Ze ako ze nechces aby mal peniaze ale chces aby mal aspon auto a skade mi nan mal peniaze?
Ale urcite budete chapavi a doplnite ze mu ho niekto mozno daroval alebo ho ukradol a tak dalej a dalej teorii je vela vsak:D))

talentmania

uhlie
:)- ale predsa kazdy by mal vediet co myslela len vy ju chytate za slovicka.A kto si mysli ze presne to myslela co napisala tak asi tiez nieje moc....vsak to sa stava nie ze zabudnete napisat pred slovo slovicko urcite myslela ze vela penazi ale tak aspon som viac chapava a domyslava ako podaktori.A nemusim sa len hrat na chapavu ja som chapava a max.chapem co chcel autor tejto temy vyjadrit.

AdamKrt

čučoriedka24
Včera 23:30

vidis a aj taky normalny chlap, presne takych poziadaviek, ako hovoris, ma problem najst normalnu zenu :)

uhlie

talentmania,

ak cucoriedka nechce, aby mal ten chlap peniaze, tak musi byt chudobny, lebo bohaty clovek sa bez penazi nezaobide. Ale aspon si sa pokusila zahrat na chapavu a to si vsetci cenime.

čučoriedka24

lost, tvoja otázka bola uplne zbytočne položená zase a to, že je právnik, neznamená, že sa bude hrať na nechápavého a zbytočne sa pýtať na to, na čo už odpoveď dostal....a nie, gaya to z teba nespraví :) a ty takisto určite vieš ako som to myslela, tak to nerieš prosím ťa zase zbytočne z iného uhľa ako to bolo myslené...
a inak strašne zaujímavé, že ste sa zamerali práve na tútop časť mojho príspevku, pretože sa dalo chytiť aj niečoho iného....že by si naozaj ľudia stavali svoje ego práve na peniazoch?

talentmania

Myslim ,ze to pochopi kazdy co chcela cucoriedka vyjadrit aj beskyd to pochopil si myslim len...A mimochodom uz ked sa tu chytate za slovicka tak cucoriedka nenapisala tiez presne ze by chcela bezdomovca chudobneho a ....Takze preco to hnet vyvodzovat?Moze to byt chlap kt.je zarobkovo cinny ma rodinny dom alebo byt a ma aj svoje auto ale to nemusi znamenat ze je milionar alebo pre vas ano:D)))Bude sa spravat normalne a nebude jej tlacit kalerabiky do hlavy uz na druhom stretnuti ze ma to a hentamto.Pretoze mat auto byt a pracu nieje vlastnit miliony a kt.sa s tym chvasta je presne tip kt.ona nechce:D))A ci bude chudobny a po manzelstve by zbohatol a zacal sa spravat inak ci by ho chcela?Vsak to uz je len na nej aj rozviest sa moze nie?Myslim ze cucoriedka neskatulkovala vsetkych do jedneho vreca lebo nenapisala ze vsetci bohati su namysleni a ze sa chvastaju alebo zase naopak nenapisala ze chudobni su vsetci dobraci od kosti alebo ste to niekde citali ze to tak popisala ze na celom svete sa nenajde bohaty skromny a chudobny zase zakerak?

uhlie

cucoriedka,

poznal som jedneho bezdomovca, ktory by splnal tvoje kriteria. Alkohol nepil a bol to, podla mna, velmi rozumny clovek. Netusim, ako sa ta taky clovek mohol dostat na ulicu, ale zrejme nie vlastnou zasluhou a ani som sa ho na to nestihol opytat, len zrazu zmizol a uz som ho nevidel.

cica987

beskyd: bez urážky, ale čučoriedka tu položila normálnu otázku.. si myslím že každý ju pochopil tak ako to myslela, a myslím si že keby našla normálneho chalana, ktorý aj keď má peniaze byt a neviem čo všetko ešte, tak by jej to nevadilo, ak by bol samozrejme normalny.. začala som čítať vaše príspevky, ale nedošla som ani do polovice, pretože ma strašne znervózňovalo ako si ju chytal za slovíčka a pretočil každé jedno slovo čo napísala. a neviem ako to pokračovalo, ale zatiaľ čo som prečítala, tak si sa venoval úplne niečomu inému, než sa ona pýtala. Ona položila normálnu otázku a ty si z toho spravil hotovú vedu.