Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mám si ho vziať alebo nie ?

Príspevok v téme: Mám si ho vziať alebo nie ?
natusa42

dobrý den ,chcela by som sa s Vami poradiť v jednej osobnej veci.Som s mojím priateľom dosť dlho,on ma požiadal o ruku,chce si ma vziať,ja ho ľúbim ,on mna tiež ,sme síce mladí ,ale plánujeme si spoločnú budúcnosť ,sme zasnúbení ...náš vek nie je podstatný....lenže som trošku na pochybách ,teda resp dosť a ničí mi to zdravý rozum ....on je charakterný ,zodpovedný človek ,ktorý je rodinne založený ,je ku mne dobrý ,milý,nežný ,naozaj aj inteligentný človek ...vidno naozaj ,že ma miluje ,lenže je tu jedna vec ,má psychické problémy ,nervové,nespáva ,trhá mu s viečkami ,už teraz v mladosti má veľké zdravotné problémy ako napríklad vysoký krvý tlak,je workoholik ,ale nedá si povedať ..zažili ste niečo podobné ?chcela by som sa s niekým porozprávať ,kto zažil niečo podobné ,alebo rovnaké ...kto si vzal takéhoto partnera ...či to veľmi ovplyvnuje dobré manželstvo ,alebo ako to je ?čaká ma vôbec s takýmto človekom budúcnosť ?????chcela by som radu,možno podeliť sa o vaše príbehy,ak ste niečo takéto zažili ..lebo ja si naozaj bojím raz vziať človeka ,ktorý už teraz je tak veľmi poznačený životom a mal hrozne ťažký život (kvôli svojej rodine) ...mám od neho utekať ,alebo ?

natusa42

simonella dakujem za tvoj zaujem a vobec ,ze si si to precitala :)ale ..je to uz davno prec vsetko ..aj tato diskusia je uz zbytocne ,len my so slnieckom si este piseme,ale ja sa s nim idem rozist,uz nemam na vyber ...uz je nas vztah zniceny..nie je cesty spat ,uz sa do toho zastarli moji rodicia maximalne a uz to nejde prec ...nemozem s nim byt aj keby som chcela ...a opat som sama ,uplne sama ,ako prst na celom svete ...

Simonella

natus necitala som vsetky prispevky , ale ak ho lubis tak to urob! ale ked si na pochybach (a niekde som zahliadla ze mas 19 r.) tak este mu povedz aby ste par rokov pockali kym si nebudes 100% ista, lebo sobas je dolezity krok..

natusa42

slniecko uz je vsetko zbytocne ,aj tak ...komunikacia,ta uz nepomoze ...napisem ti mail vecer dnes a vsetko vysvetlim ...a vopred sa ospravedlnujem za jeho dlzku ...

no nemozem s nim komunikovat takto ,lebo mu ublizim zbytocne ,ked to nie je treba ...a ma toho teraz az prilis ..vies ,nechcem ho zatazovat este svojimi vecami pomimo ...

optimistom sa neda byt nasilu,lenze ...ako to mam docielit ?mozem sa snazit mysliet pozitivne ,ale ...ale ...ale ...nejde to ..

a nosit neico naruby ,to skusim aspon :D

*slniecko*

no cize komunikacia je fajn u vas..to ze beries ohlad nanho se super, ale v konecnom dosledku skodis sebe..ved on sa ti zveruje s tvojimi problemami, tak aj ty sa mu mozes.tiez nemusis vsetko dopodrobna vysvetli.ale strucne co ta trapi a preco...chapem ze on to ma sam tazke...:) len som povedala co mne pomohlo :)lebo teraz nesies na pleciach aj jeho tarchu, aj svoju... :)
optimistom sa nasilu neda byt :D ale pracovat na tom mozes :)
neviem ci zabranis tomu, aby z teba cerpal energiu tym, ze si das nieco naruby, no je blbost podla mna...

natusa42

slniecko vies len ked silny optimista zo mna asi nikdy nebude ,mam taky pocit,lebo to uz co sa deje v mojom zivote,to je skor do placu ...a nie do smiechu,ale viem,ze by som mala cosi robit a aj nasilu-pokusim sa :)

natusa42

slniecko lenže ked to slnko nesvieti (rofl)ale inak ho mam velmi rada ,dokonca sa aj rada opalujem:)ale ako sa mam chranit pred vysavanim jeho energie :)to teda neviem :D to mi nikto nevie poradit a vies on si odo mna berie vela energie ,lebo jej on ma minimalne ,skoro ziadnu,pre jeho problemy ...ale ako dalej v tomto ...inak precitaj si moj prispevok o tej komunikacii .....pockaj ,cas vcera 21 :04 ...som ti odpisala ..cekni ..
neviem ,zeby som si s nim dala nieco naopak ?:D

*slniecko*

-> slnecnu energiu :D uz ani pisat neviem,pardon :)
sposoby ochrany proti vysavaniu energie-bud sebec a nikomu ju nepozicaj :) viem, ze sa to neda stale.ja tiez niekedy pridem domov uplne vystavena,citim sa jak vymackany citron po rozhovore s niekym...ale nejake vaznejsie zdravotne prejavy to nema.maximalne unava a vtedy si jednoducho oddychnem a vsetko je opat fajn.berem to tak, ze aspon tomu niekomu som pomohla a ma teda viac energie, aj ked na ukor mna :D inak sa mi stava, ze ked som uplne vycerpana, tak ked zasvietim svetlo tak vypalim ziarovku.proste pukne,prestane svietit akonahle sa dotkenem vypinaca...uz sa mi podarilo aj poistky vyhodit :D asi teda fakt bude nieco na tom pohybe energii...levbo stale sa mi to stane len ked som unavena...

*slniecko*

musis najst zaruceny ,nevycerpatelny zdroj energie,kde sa budes pravidelne dobijat :D elektrina je draha, tak ja vyuzivam slniecku energiu, som za obnovitelne zdoroje ziskavania energie :D :D :D
ale vazne,mne dokaze slnko dat neskutocne vela energie..tiez spanok a ked som len tak sama so svojimi myslienkami :)
natus, ja viem co vyriesi cely tvoj problem. musis zacat byt optimista,silny otimista.treba radost s malickosti a kazdodenny usmev a viera, ze vsetko je tak ako ma byt,ze je to to najlepsie...netrap sa, ako to zvaldnut.zvladnes to, ani nebudes vediet ako.pomozes aj sebe aj jemu...jemu pomahas len tym ze existujes.sbe pomozes tak ze sa zacnes mat rada,ovela radej ako doteraz a vychutnavaj si vsetko :) potom uriekaci mozu ist o dum dal :D ved si povedala sama ,ze kym nic neriesis ,je ti fajn,tak naco riesis? ajtak nevyriesis :D vsetko je v hlave ;)

natusa42

jajka a ako sa da z tohto celeho bludneho kruhu "vyjst normalna " ?lebo akosi je to nejaky kruh divny ,s nim mi je fajn ,ked on nema problemy ,a vyznava mi lasku,ked je stastny ,vesely ,vysmiaty ,vtedy som aj ja ,je mi fajn ...ked neriesime ziadne problemy mi je super,lae akonahle cosi zacneme riesit,nieco zle,hned ma cosi zacne boliet (prisaham),ale to jew inak strasne :(
a ja ti rozumiem ,co tym chces povedat ...nemam vela energie a co mam tak to mi zase vezmu,tak ako z toho celeho sa mozem dostat ?

jajka001_

no ty to vidis z blbeho uhla tak nejak mysticky
skusim ti to nejak vysvetlit, povedzme ze stretnes osobu ktora hrozne vela rozprava, ale az tak otravne ale ty jej nevies povedat nie a len pritakavas a az si z toho unavena a zacne ta boliet hlava
to je taky priklad "upira"
no a tvoj problem je, ze sa nevies branit,nevies povedat dost, nevies odist atd
a tvoj priatel ti tym ze ta lubi a hovori ti to dava energiu ale problemy ktore riesite ti ju zas beru a tiez ti berie energiu to ze mu nepovies o rodicoch lebo na to myslis a trapi ta to
tiez ti beru energiu hadky s rodicmi