dobrý den ,chcela by som sa s Vami poradiť v jednej osobnej veci.Som s mojím priateľom dosť dlho,on ma požiadal o ruku,chce si ma vziať,ja ho ľúbim ,on mna tiež ,sme síce mladí ,ale plánujeme si spoločnú budúcnosť ,sme zasnúbení ...náš vek nie je podstatný....lenže som trošku na pochybách ,teda resp dosť a ničí mi to zdravý rozum ....on je charakterný ,zodpovedný človek ,ktorý je rodinne založený ,je ku mne dobrý ,milý,nežný ,naozaj aj inteligentný človek ...vidno naozaj ,že ma miluje ,lenže je tu jedna vec ,má psychické problémy ,nervové,nespáva ,trhá mu s viečkami ,už teraz v mladosti má veľké zdravotné problémy ako napríklad vysoký krvý tlak,je workoholik ,ale nedá si povedať ..zažili ste niečo podobné ?chcela by som sa s niekým porozprávať ,kto zažil niečo podobné ,alebo rovnaké ...kto si vzal takéhoto partnera ...či to veľmi ovplyvnuje dobré manželstvo ,alebo ako to je ?čaká ma vôbec s takýmto človekom budúcnosť ?????chcela by som radu,možno podeliť sa o vaše príbehy,ak ste niečo takéto zažili ..lebo ja si naozaj bojím raz vziať človeka ,ktorý už teraz je tak veľmi poznačený životom a mal hrozne ťažký život (kvôli svojej rodine) ...mám od neho utekať ,alebo ?
Mám si ho vziať alebo nie ?
deria ale citim sa tak divne,ako viem,ze tuzby a vasne su jedna vec,ale toto ?boze,bozkavam sa s nim ,objimam ho :(sice uz k nemu necitim to,co predtym ,ale proste je to taky "zvyk " a on ma hned zacne bozkavat a objimat so slovami,ze ma aj naptiek tomu vsetkemu miluje :( hroza a des ,co zazivam ,dnes som sa s nim nahodne stretla (kedze zijeme od seba 10 minut peso),v dedine sme sa stretli ..a opat prechadzka ,ruzove slova,opat bol uzasny a prekrasny ,opat bol ocarujuci ,a opat ma zacal bozkavat (ale tentoraz jemnucko len zlahka na celo ,na tvar -nedovolil si viac) a objal ma na zaciatku a na konci,ale stale sme sa drzali za ruku ..alebo prstami :(och ,zvlastna tato situacia ...akoze ...ja viem ,ze ho uz nechcem ,nemozem ho mat ,proste to nejde ,lebo buducnost s nim je cesta do pekla-uvedpomujem si to ,ale je strasne tazke a divne mu odolavat ,jednoducho to nejde ...:(
ved boze,..takto sdom sa s nim "vlacila " vyse roka :(
moji rodicia ,ale ho neznasaju ,nemozu mu prist na meno a povedali,ze ak s nim ostanem nech s nimi nepocitam :(takze vyjadrili sa myslim si,dostatocne jasne ...ale o nich ani tak nejde ,ide proste teraz o to,ze neviem co s tymto robit,lebo ako vravi allie sice je bezne ,ze sa k sebe este stale spravame ako milenci a partneri,ale uz medzi nami nie je taky partnersky vztah ,ako pred tyzdnom este ...je to uz take divne ,on ma velmi pritahuje a ja jeho tiez ,je medzi nami silne puto,akesi divne ,laska ,taky zvyk ,navyk nejaky ,proste ako "zavislost " a neviem ,ci je bezne ,ze sme rozideni amailujeme si,bozkavame sa ,smskujeme si ,volame ...pride mi to take,akoby sme sa nerozisli ..a pritom je uz koniec,pre mna teda aspon ...alebo neviem baby ,zeby som mu navrhla "otvoreny vztah ," dufam ,ze viete o co ide -lenze neviem ,ci je to stastna volba a on by asi nesuhlasil ,i ked pre mna by urobil asi vsetko,lenze ...bojim sa take "vztahu "
allie ved to,ze laska nezhasla,ona stale pretrvava a najma tuzba jedneeho po druhom ...to je to ,co nas spaja a ten zvyk ,proste nejde mi nechytit sa ho za ruku-uz mi to automaticky ..:(:(:(neviem ,ci niekedy my dvaja budeme moct byt cistymi priatelmi,ale pokusim sa o to ,aspon ja ..lenze ...vies allie je strasne tazke odolat cloveku,ktoreho milujes a ked ta zacne bozkavat (tak dokonale ako to on vie ...nastojcivo,ale zaroven jemnulinko :*)
to sa nedá odolat ,nech robim co robim ...
a odstrihnut sa len tak neda ,lebo vravim byvame blizucko seba ,na nete sa stretavame atd,a chapete -on nechce ,aby sme sa "odstrihli " ...a prakticky si to nezelam ani ja ,i ked viem ,ze toto je jedina cesta ..lenze nejde to,na par dni by bolo faj vypadnut odtialto,ale uz nemam kam bola som cez toto leto vsade ,kde som mohla
slniecko
ja uz do toho nespadnem ,mne je dobre takto,aj ked s nim nechodim a uz ani nechcem !prishaam ...tak ho mam ,mam jeho lasku,zaujem ,pozornost,sice neviem dokedy,ale MAM ..a bez zavazkov ...neviem ,je to asi choré,ale...chcem "volny vztah " s nim ...ale nejde mi do hlavy ,som vzdy bola taky slusny a konzervativny clovek ,odsudzovala som taketo cosi a teraz mu to asi sama ponuknemm,lenze ostanem rovnako namotana asi ...ale je mi fajn ,ked viem ,ze "uz nemam na svjich pleciach jeho rodinu,jeho problemy atd ",neviem asi len toto som ku stastiu potrebovala :)ale takto sa fungovat nedá :(:(
no pravdupovediac,on si mysli stale,ze sa k nemu vratim o nejaky cas,aj ked nie teraz,ale je zufaly aj tak z toho,co som spravila,dokonca mi vynadal v jedno mamili ,nie osobne,ale proste ,chapete neviem ako dalej ,lebo teraz som uz vazne v pekle kdesi ..neviem ,co s tym teraz ..neviem sa akosi od neho odtrhnut,aj volu som mala,ale..--on to zmaril ..stale ma vyhladava ,prezvana mi ,vyvolava ,pise ...a doklusal by za mnou,keby som sa nehlasila ..a ja prakticky ho aj chcem vidiet :)
ja vytrvám vo svojom rozhodutí,nechcem s nim uz chodit,ani planovat buducnost,lenze chcem s nim byt ,a neviem ako z tohto von :(
Ahoj Natuska :)
No mail si odomna nedostala, lebo stale mi nejde nic odoslat :( ja naozaj neviem preco...snad sa to raz podari :D
ale citam citam co je nove a myslim na teba :) vidim, ze to mas stale velmi tazke...ale drzis sa :) len tak dalej.podla mna, hoci Ti je s nim neskutocne dobre, tak jednoducho uz si sa rozhodla, nie raz...a teraz uz ozaj musis len vydrzat.to je uplne normalne, ze by si sa k nemu chcela najradsej hned vratit.ale je to este velmi cerstve.nechaj to tak plavat...uvidis, ci to tak skutocne budes citit aj po dlhsej dobe,po mesiaci ,dvoch...za tu dobu mozete byt priatelia, stretavat sa, kecat .ale uz naozaj len na urovni kamaratov a bez bozkov..nie vsak prilis casto.lebo taketo bozky su najlepsia cesta, ako do toho spadnut znova...mozno ozaj by bolo dobre na par dni uplne prerusit kontakt,nevravim ze na trvalo, len na par dni...inak on sa s tym uz nejak zmieril, ci stale zije v nadeji, ze sa to da do starych kolaji? ty sa musis dat dokopy ,nabrat nove sily a elan do zivota a on si musi upratat v tom svojom a potom sa mozete kamaratit kolko chcete,bude to uz jednoduchisie :) joj silno Ti drzim palce, aby si vytrvala skutocne v svojom rozhodnuti a bola stastna :) nesmies povolit teraz, ak naozaj vies, ze byt s nim je cesta do zahuby.aspon teraz urcite...drz sa Natuska :) pekny den prajem este
suhlasim s allie.
Natusa, drz sa dievca! To co prezivas je uplne normalne, clovek nie je automat, neda sa tak lahko od osoby ktoru milujes odstrihnut a od dalsej chvile sa tvarit ze uz s nou nic nemas. najlahsie je ukoncit vztah, ked v nom zhasne laska, jednoducho ides dalej. ak vsak milujes a opustas pomoze len jediny recept- cas.
asi je najlepsie sa skusit na par dni od tvojho ex uplne odrezat, nestretavat sa, netelefonovat, dohodnut sa, ze sa niekolko dni nebudete kontaktovat a vyticit termin kedy sa znova uvidite (najskor o tri tyzdne) uvidis co to s tebou spravi. ked ste spolu iba trapenie predlzujete. takto budes mat cas na seba, porozmyslas co chces dalej a pritom budes mat pred sebou vztycny bod buduceho stretnutia,kedy sa mozte o vsetkom porozpravat, uvidis ako bude na tom expriatel psychicky. Teraz mu nepomozes, musis dat najskor do poriadku seba.
No tak takto: tuzby a vasne uz mnohym narobili aj peklo v zivote, lebo vtedy mozog vypina. Viem, co ti asi chodi po rozume, ze laska je to najkrajsie a ostatne....uz len nejako bude. Ja tvrdim tiez, ze laska je nieco, preco sa oplati zit ale myslim lasku, ktora ti dava silu zivota, vychutnavas ju, si stastna a ista, ze nic vas nemoze rozdelit. Vies dobre, ze to nie je tvoj pripad. Taky vztah by si vsak neskor mohla mat, keby si teraz dokazala byt silna.
Podla toho, co pises, tvoji rodicia ti ho teda nebranili, aj ked nebol podla ich predstav. Dovod, preco ti ho zacali branit je ten, ze sa jednoducho zacali o teba bat a to je rozdiel.
inak slniecko od teba som stale nedostala ziadny mail,ale aktualne info tu mas :)
deria dakujem za tvoj zaujem :)ma to uprimne tesi :)
no-rodicia ti akoze neboli nadseni od zaciatku,lebo si predstavovali "nieco lepsie ",ale ja som ho milovala a opisovala v dokonalych farbach,proste v uzasnych farbach pred nimi,nakoniec som ho aj domov doviedla a zdal sa im symapticky,ze moze byt teda,ked ja ho uz tak strasne chcem,ze si najdem ineho dufali atd ,a ved vies ani mi ho nezakazovalia,le ani neboli nadseni,taki su nasi ...a potom vska teraz nastal zlom u nasich,a prakticky sa vyjadrili,ze si nezelaju ,aby som s nim chodila,a to kvoli tomu,ze videli aka som nestastna a smutna a este ked som aj porozpravala doma ,ze ake problemy on ma ,aj psychicke velke atd ,tak mi vztah teda veru "nekvitovali " ...
vies Deria ide im len o moje zdravie a stastie v zivote ,proste chcu ,aby som si nasla niekoho ineho ,lepsieho atd ...lenze ja mam velky problem -milujem tohto cloveka na zblaznenie aj po tom vsetkom ,co mi spravil ,boze,som ako zavisla na nom ,lebo bol vyse roka mojim najlepsim priatelom ,bol mi butlavou vrbou,bol mi vsetkym uplne ,bol pre mna zmyslom zivota ,uz zase nemam zmysel zivota
a vcera sa stalo asi nieco,co sa stat nemalo,proste bola som s nim von /po rozchode este cosi vratit si / a napevno jednoducho som bola rozhodnutá ,ze s nim koncim a on ma zacal nasilu bozkavat a hladkat a objimat ...citila som sa ako v siedmom nebi pri nom ,hned mi zacalo bit srdiecko ,hned vsetko opadlo zo mna ...hned proste ...uplne skvele cosi ..som sa citila ako v nebi a v raji s nim , aj ked ho uz nechcem za partnera ,lebo viem ,ze buducnost s nim je nemozna ..a tak ,ked ma zacat nasilu bozkavat /prisaham ako z nejakej telenovely/ ,tak som sa pdovolila a vasnivo sme sa zacali bozkavat na gauci ...viem ,nemala som to dovolit,viem ,ale ...ale ..ale ...k nicomu nedoslo,lenze uz vobec ta chvilka ,ta tuzba ,ta intimita ...opat cosi ,co proste ma skoro zlomilo,uz som mu mala chut povedat,ze ho milujem este viac ako pred rozchodom ,ze som na nom zavisla,ze ho potrebujem ,ze nech sa ku mne hned vrati (on len na to cakal),ale nastastie ma zastavil rozum a bez slova som odisla a potom som mu napisala sms ,ze " uz ma nasilu nebozkavaj prosim " ,ale ostali sme priatelmi,lebo nechceme sa od seba nejako vzdialit,alebo nebyt v kontakte a tak neviem proste ako dalej ..lebo som az po usi donho zblaznena ,pustam si songy ,co sme spolu poczvali,rozplyvam sa nad spomienkami,co som s nim zzaila ,citim este teraz jeho bozky horuce na svojej tvaricke ...proste je to nico silnejsie ako ja :(a bojim sa ,ze urobim nejaku volovinu,ze a s nim dam opat dokopy,boze ...:(a ja som tak pevne rozhodnutá ,ze s nim nechcem byt ,ale ..toto ,tato situacia ma "zabila " ,hlboko to na mna zaposobilo...nedokazem zit asi bze neho,...viem ,ze to mal byt len jeho trik,ako ma uchlacholit a spat k sebe dostat,ale ja som nanho az prilis namotana ,viem ,ze on ma miluje ,ja jeho milujem tiez ,je to proste nieco uzasne ,co citim ,ked som s ním ..nieco neopakovatelne ...a som zase ako medzi dvoma kamenmi -neviem ako dalej ...boze,ludia ,poradte mi,co robit,...:(:(:(
aha a nenapisala si, ci boli rodicia uz od zaciatku proti nemu....alebo odkedy?
Ahoj Natusa, tak v prvom rade ma tesi, ze zijes. Chapem, ze prezivas hrozne chvile ale pozri, rady si uz dostala a ty uz vlastne aj sama vies, co by si mala robit a prvy krok si uz urobila. Hlavne, nedaj sa vydierat! Ja viem, ze je velmi tazke odolavat ale mysli na buducnost a hlavne na seba. Ak sa das prehovorit, zacne vsetko odznova a budes tam, kde si bola.
deria no v poriadku nie som ,ale zijem este ..len na net nemozem velmi,nie je mi dobre a ine problemy este do toho ..
vies nechala som ho ..a ..dopadlo to strasne :(:( on sa zrutil psychicky ...ja tiez ...a vydiera ma citovo,vraj so mu znicila cely zvot,vsetky nadeje a sny ,ze on uz nema preco zit,ze dalej nemoze ,lebo je proste na mne zavisly az moc (ja na nom tiez som ,ale nie az tak)a vies teraz ma to nenormalne bolí,ako ja si uvedomujem ,ze je to tak lepsie ,proste ukoncit to rozchod atd ,ale jedoducho on sa s tym nezmieri mi povedal,ze on to nebude nikdy akceptovat -mam taky pocit,ze sa on zenie do obrovskej zahuby ,ze jemu uz áni psychiater nepomoze ....lebo on vraj uz ani nespava vobec ,ani neje ,nespi ..proste nevie co so sbeou ,uz najprv zacal normalne,ze nech sa k nmeu vratim ,ze nech svetko nevidim zle atd ,ale potom zacal sa mi vyhrazat ,vydierat atd ..strasne nieco,prezivam muky ,je to moj prvy vztah uplne ..a idem sa zbesniet ...on tiez ani nevravim ....proste on sa zosypal ...a teraz neviem ,co robit ..ako mu mam pomoct ,ako mam mu byt oporou ?co dalej preboha ?:(:( na jednej strane ho aj ja chcem ,lebo ho lubim ,ale proste nie za takychto okolností ,ake su ...nemozem takto dalej ..ale on NIC nechape ..on si stale mysli,ze sa dame dokopy atd ,ze to len som sa "pomiatla " na chvilku atd ....je to strasne ,take strasne :(:(:(:( a ked mu radim ,nech ide za psychiatrom ,on vravi ze nepotrebuje a pritom vraj sa dopuje hypnogenmi (to ja tvrde tazke lieky na spanie)a aj tak mu nepomahaju ...on je chudak uplne zruinovany :(:(:( a bojim sa o neho viac nez o seba ! poradte baby,ako dalej z tohto kruhu ?