ahojte, chcem sa spytat ako sa mam donutit doma cvicit.. ja cvicim rada ale nie sama, takze doma sa prinutit neviem.. do fitka nechcem chodit, lebo svaly nechcem mat..prosiim pomozte..
ako sa donutit cvicit doma??
Brco - Bez cvicenia mozes mat telo uz v 18 nastich ako 50 tnik.:P
Musi ta nieco silne motivovat,musis mat ciel.Ja cvicim doma cviky na brucho,zadok a na rotopede cvicim tiez.
no ja chodim plavat a je mi velmi dobre :-). pomaha to pri chudnuti a spevnovani tela.
Doma sa málokto donúti cvičiť. Ostatne sú problémy aj s tým, ako a čo cvičiť. Odporúčam prechádzky
www.schudnem.sk
No tak ja si myslim ze najlepsie je cvicit vo fitku.Ja chodim do fitka pravidelne a poviem vam su tam super ludia a strasne sa mi tam paci a hlavne si super zacvicim a aj odreagujem od problemov.
dj hide, ok uzatwaram debatu o svaloch a mne, pretoze zrejme si celkom nepochopil co som mala na mysli, resp. chcela powedat! a.. ja viem, ze zenam nikdy nenarastu "pekne" svaly, pretoze nejsu na to "stavane". s posilovanim som skoncila a na starobu sa k tomu urcite wratim lebo ako pedesiat rocna nechcem mat ovisnute tricepsy a podobne. ale teraz zacinam behavat a docielim tym to, co chcem (okrem tych zvacsenych stehien a lytiek, ale to sa mi zide pri lyzowani tak poho..)
Ach boze, dlho by som ti to vysvetloval, ako je to s tvorbou svalovej hmoty, i ked, istym sposobom mas pravdu, ale, vsetko je relativne, a hlavne u zien v spojitosti s touto vecou....