Takže este raz pisem pocujte POvedal osm mame o tej masticke a ona sa opitala mojej lekarki ze je to zbitocne ... V lete idem pod skaplel ja sa bojim ale neviem coho asi toho ze ma uspia :D :D Tak co amm robit ? ako nechel by som ist pod skalpel napr teraz som si povedal ze si to budem roztahovat 2 tyzdne ked bude lepsie budem do leta hadam mi to prejde este nejaku radu napise prosim :-)
obehaj par lekarni a niekde ti to predaju urcite aj bez predpisu(taktiez zalezi od veku), alebo ked predpisat, tak jedine kozna, alebo alergologicka... ja som kupil bez predpisu, stacilo povedat, ze na vlastne riziko a ze mi to odporucil urolog...
a na zaver, skalpelu sa tiez netreba bat :)
no tak to su pozitivne informacie dufam že mi to pomože a nebudem musieť isť pod skalpel lebo to naozaj nechcem. Ešte musim prisť na to kde si to predpisať :D
100% urcite nie, napr. mne to nepomohlo a musel som ist pod skalpel, ale ma to nejakych 94% uspesnost, zalezi aj od veku a tak... v kazdom pripade je to najlepsie mozne nechirurgicke riesenie :)
podla toho co si napisal, to nemas az v takom hroznom stave a stale sa ti to zlepsuje, takze mast to moze akurat tak este urychlit :D
vela zdaru prajem... :)
Zdravím. Po prečítani nejakych odpovedi sa aj tak radšej spýtam. Mám problem s fimozou ale asi nie je extra silná pretože mam s tym problem dlhšiu dobu ale za posledneho štvrť roka sa situacia posunula o dobrý krok. Predkožka ide stiahnuť v pohode ked je v penis v normále. Pri vstýčenom penise to už ide ťažšie ale aj to už do 3/4 žaluda čo pred štvrť rokom nešlo ani do 1/4.Stále to ale nieje uplne chcel by som to doladiť na uplnu jedničku ak máte nejake užitočné rady tak prosím sem s nimi. Vopred dakujem a prepáčte za neodborne výrazy :-)
Tak mam este jednu otazku na vas pocuvate prosim ako mam ako kupit tu masticku lebo mamu ju nepredaju ze je nejaka hormonalna ... no a ta masticka ze DIPROSSONE Ci ako sa vola ked si ju kupim s niekade s blavi tak ako si to mam natierat ? iba na to zrastene ? a potom torsku pomasirujem rano a potom pred kupanim to iste a je aspon takych 65 % ze sa mi to podari nejako aby sa mi isla natiahnut ?
no uz 5 dni uzivam diprosone a vidim dost velke zmeny..po 4 dni vcera rano sa mi podarilo stiahnut predkozku uplne pri normalnom stave ale naspat som ju tazko naroloval ale neskrtilo ma nic, myslel som si ze nastane parafimoza ale nebolelo to..nejak som ju potom naroloval spat..pretoze bola mastna tak preto isla tazko hore...ale vidim zmeny.natieram to dvakrat denne,vecer robim strecing,natahujem to...aj pri mocenije to uz lepsie(jemnejsie ako predtym)..