svako, este jedna malicka otazka :D Som teraz v bratislave, takze lekarne si mozem vyberat. Mam ale ist do väcsej (v nejakom obchodnom centre?), do lekarne v centre mesta alebo do nejakej ulicky? Alebo na dedinu? Lebo oni mozu argumentovat tym, ze im tam chodia kontroly
ja by som len nieco chcel svako dneska mi odpisala urologicka ze sa to da robit ked sa to bude macat vo vvode ale bez efektu ci ako no a ze urolog by to nevedel s nejakov sondickov rozitahnut ci ako
Nemusis kvoli tomu cestovat...staci ked obehnes par lekarni, v niektorej ti to predaju aj bez predpisu... proste na vlastne riziko, alebo povedz, ze ti to odporucil urolog, ale nema narok ti taky predpis dat(moze to len kozna, alebo alergologicka) a nechces kvoli tomu cakat cely den na koznom a este aj tam sa zdoverovat so svojim problemom...
Prinajhorsom si daj zavolat magistru z lekarne a tej vysvetlis na co to potrebujes... verim tomu, ze bude ustretova ak nie, skus inu lekaren... ak mas problem ze si hanblivy, tak chod niekde kde ta nepoznaju :)
Este jedna otazka
- Mast DIPROSONE sa predava na lekarsky predpis len v SR, alebo aj v ČR alebo v Rakusku, ci nemecku, pripadne polsku? Bol by som ochotny kvoli tomu cestovat.
záleží od zariadenia.Ak ti dajú anestéziu do chrbta,necítiš od pol tela nič,budeš v nemocnici 2 dni,ak len injekciu do penisu, po zákroku ideš domov, potom len na prevaz.Nakoľko nastane opuch,bez toho to nejde, močenie je sťažené,zvykne sa aj zalepovať dierka,ale dá sa to v pohode vydržať.Voľ radšej druhý variant.
rfrl chcel by som sa spitat Na obriezka
ty pichli inekciu do penisa ? a bol si v privedomi ako len lokalne uspatie ? nebolelo ta to ked si skocil ako ked bolo po tom ? a ked si siel stat ? lebo toto leto idem aj ja pod noz len tak... a kolko si bol v nemocnici do kedi ta tam nechaju 1 den ? alebo hend domiv
a ešte jedna otazka. kedze byvam na internate, nie je mozne, aby som si tu varil repikovy ci kamilkovy caj, prenasal to..., da sa použiť aj niečo namiesto toho s tymi istymi ucinkami? Kvapky, mast??
Smiem sa opytat, ci tie maste mozem kupit v hociktorej lekarni, aj ked su viazane na recept? Velmi s tym skusenosti nemam a keby som sa nehanbil ist k lekarovi, hned by som siel na obriezku