Protein na chudnutie

Príspevok v téme: Protein na chudnutie
fufina

ahojte,chcela by som sa opytat,aky protein pouzivate pri chudnuti... ja som na nete toho nasla vela,ale neviem co je zarucene co pomaha a co je iba reklama preto sa pz=ytam,co mate odskusane ze zabera... chcem ho na chudnutie,na doplnenie stravy... na nete som nasla nejaky pre zeny a ked si ho objednate + k nemu za polovicnu cenu dostanete creatin.. celkom sa mi to pozdava protein sa vola lean dessert protein 632g-BSN-... mate niekto skusenosti,popripade nieco ine co by ste mi odporucili? dakujem

doubledog

nejaku energiu predsa potrebujes aj v diete (je snad jasne, ze zalezi na jej mnozstve), a MCT je vlastne akasi nahrada sacharidov, pricom ma tu vyhodu, ze sa ti nemoze ulozit vo forme tuku.
plus ma mierne antibioticke ucinky, co tiez nemusi byt pri diete (a slabsej imunite) zle.

konkretne som mal este na mysli glutamin (myslim, ze su tam nejake peptidy)

bibi123

Genesis-dakujem za radu... Ved to, ze tolko muzov by dalo za to zivot, aby mali moju geneticku vybavu:O)))Ved ja mam vacsie svaly ako taki, co su tam kazdy den.
Tak asi sa na to vykaslem, lebo zadok uz nemam ziadny a keby som schudla, tak sa mi uz asi aj prepadne:O))) prsia su oka, v tomto smere mam dobru geneticku vybavu;O)

Genesis

bibi123

bohuzial mas na nohach vela svalovych vlakien s tym nic nespravis ... musite si ludia uvedomit ze s genetikou bojovat nemozete pretoze uz hned na zaciatku to mate prehrany boj ... ludia ziju v predstavach ze treningom si dokazu spravit super postavu len sa treba snazit lenze tak to nefunguje ... na mnohych cviciacich by ste ani nespozorovali ze cvicia uz niekolko rokov a to mozu dat do toho vsetko co je v nich

jedine co mozes skusit je vytrvalostny trening a vylucit vsetky silove cvicenia na nohy

ale jak vravim je to boj z veternimi mlynmi

este mozes skusit schudnut celkovo ale to pocitaj ze ti pojdu prec aj prsia

bibi123

Genesis-a co spravit vtedy, ked chcem schudnut zo svalu? Chcela som nabrat kondicku a teraz vyzeram ako kulturistka:O))) najviac ma trapia svaly na nohach:O(((

Fufina

fufina

nepotrebujes nic na to aby si chudla staci menej jest a viac cvicit (len tych biekovin aby si mala aspon 0,8 - 1 g na kilogram hmotnosti aby si zbytocne nezhadzovala svalovu hmotu bo tu zeny casto robia chybu)

z tych latok co su povolene na chudnutie aj tak vsetky stoja za prd a neoplati sa ich kupovat

Genesis

doubledog

menuj mi konkretne uzitocne latky v tom produkte a ich mnozstvo na jednu davku nech sa pousmejem :)

MCT olej ? :) .. a naco ti ten je preboha v diete .)

ak si myslis ze ti podpori odburavanie tuku si na omyle :) ... je to len koncentrovana energia navyse ktora bude branit chudnutiu

Genesis

BSN ma prekombinovane veci ... osobne narvu do produktu plno latok len aby ohurili kupujuceho

ich produkty su na jedno kopyto

stale zakladom je len

arginin a ostatne NO amina
creatin
srvatka
vajecny bielok
psenicny hydrolyzat
maltodextrin

atd atd :) proste clovek kto sa v tom vyzna sa len pousmeje :) ... ale ved o tom je business :)

niekedy staci obycajne latky pomenovat krajsimi nazvami a hned sa lepsie predavaju :)

fufina

genesis... ved ja zazrak necakam,preto sa pytam,informujem aby som vedela ci to brat alebo nie.. ako som uz spomenula,chcem to ako doplnok,nie ako zazrak.. ja vam dakujem,ze mi ti hadzete odkazy,ibaze ja sa tomu vobec nerozumiem,neviem co toe latky robia tie co ste tu spominali.. preto som si myslela,ze mi niekto poviete konkretny produkt,alebo mi poviete kasli nato mixuj si svoje ":) ibaze ja neviem co je to to vlastne >:DDD

doubledog

genesis
v hentom BSN produkte je napr. aj MCT olej, co je velmi dobra vec + ine zlozky, co tiez nie su na zahodenie.
ale je fakt, ze je to drahe, ja si tiez mixujem vlastne zmesi z neochutenych surovin.
ale na to sa clovek musi vyznat v problematike, pre laika je lepsie kupit hotovy produkt.

este dobry eshop je
www.stillmass.eu