Policajná škola

Ale-x

Pokiaľ by som to nemal v sebe, tak sa ani k PZ nehlásim a už vôbec by som to nerobil ;-)
Chirurg tiež až na operačnom sále, nad pacientom príde na to, že ho tá práca vlastne ani v skutočnosti nebaví a až následne na to odíde?

nepodstatna

Vysvetli mi ako môzes vediet ci to mas v sebe? Robil si to predtým? Nikdo nepozna dokonale vsetky okolnosti kym ich neodskusa sam osobne! :)

Ale-x

nepodstatná: Protirečíš si ;-)
Do PZ sa nechodí skúšať, ale v tomto by človek mal mať jasno už pred nástupom. Nie je to o "bavení", proste buď to človek má v sebe, alebo to v sebe nemá a potom je to pretvárka, faloš!

nepodstatna

Mozes mi Alex prosim ta vysvetlit, ako mozes vediet ci ta ta praca bude bavit? kym nieco neskusis nemozes 100 % tvrdit ze ta to bavit bude .) mnohý chcu robit policajtov lebo chcu ludom pomahat a odchadzaju s PZ lebo nechcu robit vyberacov pokut atd. atd. :)

Ale-x

roxiiino: Tak to áno, máš pravdu v tomto. Každý sa chytá, kde môže. Preto je taký enormný nátresk aj konkrétne medzi uchádzačmi do PZ, bez ohľadu na to, či dotyčného táto práca v ňom baví (bude baviť), alebo nie. Keď práce bolo, málokto sa k PZ, či vojakom hlásil, ale aj zdravotníkom, či hasičom. Nebol skrátka po týchto povolaniach dopyt zďaleka, ako je teraz. Chcem tým všetkým povedať, že mňa osobne dosť vytáča, keď človek, ktorý má k danej robote vzťah odjakživa sa na to miesto nedostane len pre niekoho, kto je tam len z dôvodu, že sa musí prispôsobiť danej dobe a "pracovnému trhu" u nás, ktorý v skutočnosti je na bode mrazu, tak preto sa každý chytá slamky a hlási sa na povolania o ktorých by nedávno možno ani nesníval a zaberá miesto iným. Ale to už je o inom.

roxiiino

taktiež mám radosť z práce ale robím ju hlavne pre peniaze a to každý z nás. radosť z práce ti rodinu neuživí

Tommyk

caute vsetci...neviete niekto kedy sa otvara dalsi beh v KE? teraz v maji vraj otvarali, ale od nas brali iba dvoch, vraj na dalsi uz pojdeme co sme ostali....dik

Ale-x

takže lady Havana podľa IP... nooo, už mi je to jasné... Len by ma zaujímalo, prečo skoro každý príspevok píše pod inou identitou... Nechválila sa ona nižšie, že má Vysokú školu? Príspevky a striedanie nickov sú "adekvátne" tomu, že tu "má" niekto výšku :D :D

Ale-x

Scarletka, tiež mega a neviem kto ešte ;-): Ty nejakú Sociálnu prácu považuješ za vysokú školu?!? :-)) Dorábajú si ju preto, aby mali lepšie výplaty, miesto už majú isté, tak preto :-) Inak by im konkrétne táto škola bola na p... A väčšina ľudí dnes ani na inú školu, ktorá má nejakú váhu, status ani nemá. Ale titul chce každý, tak sa drbne práve na túto sranda-školu :-)
roxiiino: WTF ???