Policajná škola

marwik

ale-x Normalne sa pytam, sa ti to hovori ked uz sis vsetkym presiel, len ja som na uplnom zaciatku a na kariere policajta mi ozaj zalezi, preto sa pytam ze aku maju skusenost ostatni, ved ako mam vediet ze ked mam polku z lekarskej, tak je mozne nastupit uz do toho 15 behu. Mozno niektori tu, necakali ani dlho a nastupili, naopak su aj taki co cakala pol roka, tak ma to skratka zaujima!!! Ked sa ti nepaci co pisem, tak NEREAGUJ!

Ale-x

Marwik: ty si tu len robíš srandu, alebo to fakt myslíš s tými otázkami vážne? Lebo ja rád poradím, ale v tvojom prípade som na pochybách, či netreba radiť v niečom inom, ako ohľadom prijímacieho konania k PZ.

marwik

velk Prosím ťa, je to isté? Ešte nemám dokončenú úplne lekársku prehliadku, myslíš že mám šancu sa ešte dostať na 15 beh do Pezinka? Čo myslíš?

Ale-x

Aj o dioptriach tu uz rec bola. Treba pohladat. Furt sa tu dookola opakuju tie iste temy.
Strejdo: ja nechapem, ako tu niektori ludia mohli vobec zmaturovat zo sloviny. Ten diktat musel vyzerat velmi zaujimavo v ich podani.

MONIQUE_777

Chcela by som sa opytat,ci nahodou niekto neviete,kolko dioptrii najviac sa akceptuje..presla som fyzickymi testami,aj psychotestami a teraz cakam na zdravotnu prehliadku,ale bojim sa toho,ze aj ked nemam velmi silne dioptrie,ci to nahodou nebude vadit.Nevie niekto?