Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
Je tu niekto kto caka na nastup do Pezinka do skoly???
nemusis mat kratke vlasy, ale ani nie dlhe. Nemozes mat ani melir.
taka banalita: ze ci sa na SOSPZ tiez kazdy musi strihat nakratko? ako na vojne :D
ale-x Normalne sa pytam, sa ti to hovori ked uz sis vsetkym presiel, len ja som na uplnom zaciatku a na kariere policajta mi ozaj zalezi, preto sa pytam ze aku maju skusenost ostatni, ved ako mam vediet ze ked mam polku z lekarskej, tak je mozne nastupit uz do toho 15 behu. Mozno niektori tu, necakali ani dlho a nastupili, naopak su aj taki co cakala pol roka, tak ma to skratka zaujima!!! Ked sa ti nepaci co pisem, tak NEREAGUJ!
Marwik: ty si tu len robíš srandu, alebo to fakt myslíš s tými otázkami vážne? Lebo ja rád poradím, ale v tvojom prípade som na pochybách, či netreba radiť v niečom inom, ako ohľadom prijímacieho konania k PZ.
velk Prosím ťa, je to isté? Ešte nemám dokončenú úplne lekársku prehliadku, myslíš že mám šancu sa ešte dostať na 15 beh do Pezinka? Čo myslíš?
15 beh v pezinku sa otvara 11.jula. Uz sa na vas tesia :) Drzim vsetkym palce.
Kam mas prosim ta nastupit do skoly do Pezinka? Co pov.tebe ze kedy by mohol byt nastup?
Aj o dioptriach tu uz rec bola. Treba pohladat. Furt sa tu dookola opakuju tie iste temy.
Strejdo: ja nechapem, ako tu niektori ludia mohli vobec zmaturovat zo sloviny. Ten diktat musel vyzerat velmi zaujimavo v ich podani.
Chcela by som sa opytat,ci nahodou niekto neviete,kolko dioptrii najviac sa akceptuje..presla som fyzickymi testami,aj psychotestami a teraz cakam na zdravotnu prehliadku,ale bojim sa toho,ze aj ked nemam velmi silne dioptrie,ci to nahodou nebude vadit.Nevie niekto?