Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
tak asi niečo nebolo ok ked ti zamietli
Hosani aj sa vam uz niekomu stalo ze ste mali hotovo vsetky testy a z lekarskej vam prislo zamietnute aj ked vsetky vysledky boli ok?
Čaká niekto na nástup do školy?
podla mna daju absolvovat proces az vtedy, ked maju najprv poriesenych ludi s tlacenkou a nahodou zostane nejake miesto, tak rozpracuju aj niekoho ineho, aby sa nepovedalo. jednoducho to chodi tak, ako to velmi dobre vsetci vieme! Mas tlacenku - si viac-menej tam! Nemas? Smola, zbytocne stracas cas, nervy a iluzie.
Ta jednoducho mi zamietli žiadost ani ma nezavolaju na skušky.Ja len chodím na pohovori jak tluk už ma tam poznajú jak vlastného syna. A vždy sa len spytaju ta čo zase nič????je to bieda
a neviete niekto ako to je v bratislave s prijimanim??? ci daju absolvovat proces ci sa na to vyseru
Ta jednoducho mi zamietli žiadost ani ma nezavolaju na skušky.Ja len chodím na pohovori jak tluk už ma tam poznajú jak vlastného syna. A vždy sa len spytaju ta čo zase nič????je to bieda
Ako to myslis, ze ta odstavili?
Je to možné zase mi zamietli žiadost je to možne šak ked som dobre počítal tak je to už po 27krat to je neuveritelné žiadosti posielam skoro každý mesiac od roku 2009.Tak ja už neviem podla čoho to vyberajú mam postavu výška185cm kg95 to fakt bez známosti a tlačenky sa už neda nikde dostat???..ja sa zaujímam o policiiu od malého chlapca a viem že by som mal k tej práci vztah. ale fuj takému skorumpovanému štátu až raz som bol na skúšky aj to ma hned odstavili...
tak to ste tam na tom ozaj dobre, oproti inym krajom (hlavne vychodnym) na SVK. Ono je aj pravda, ze tam u vas asi ludia az tak velmi po tej praci policajta nebazia, kedze maju predsa len o cosi sirsie moznosti. Ale je to celkom fajn, ze vam daju aspon prilezitost ist na ten pohovor, hoci vo vysledku to znamena asi tolko, co tu, ked ta odpisu uz na zaciatku. Ty uz si rozpracovany, policajt, alebo sa este len uchadzas?