Policajná škola

bori.s

teba pozývajú bežne na pohovor? Lebo mňa až raz pozvali za ten zhruba rok snaženia (neposielam každý mesiac, ale dosť často) Posielam v Ke kraji, keď som skúsil do iného kraja, tak mi odoslali žiadosť na môj kraj. Neviem, možno na západe by som mal väčšiu šancu. Trpezlivosť mám veľkú, ale už ma prechádza pomaly... Alebo len nemám šťastie, alebo už fakt neviem...

bori.s

človek posiela žiadosti, posiela a to, akosi nič z toho... ani len na ten pohovor nepozývajú, takže už neviem čo si mám o tom myslieť. Ale jedno je pravda: dnes je už skoro na 100 percent policajtom ten, kto má známosti a protekciu... iní majú väčšinou smolu, alebo, keď už sa po dlhom čase predsa len dostanú, tak obrovské šťastie. Je to skrátka hnus!

bori.s

ja neviem či teraz vôbec berú nových uchádzačov do PZ, či nemajú zákaz... ono, možno aj berú, ale to musí mať tatko s mamkou nejaké konexie ;-) Mám pocit, že dnes sa do zboru dostane snáď každý, len ten čo silno a dlho chce, nie! Smutné...

cops

chlapi, neviete či v auguste budú fyzické testy v PK? lebo na stranke minv v sekcii terminy prijimacich skusok je datum v auguste vynechany...

fros

Takže, lekárka mi oznámila že v moči mi našla zvýšené leukocyty a bielkoviny, mám moč priniesť znova, máte aj vy s niečím takýmto skúsenosť?

lodomer

Ahojte, chcel by som sa opýtať (Strejdo, ty to asi budeš vedieť) že ak mám trvalý pobyt v Púchove ale bývam teraz v Bratislave či si môžem dať žiadosť tu v Bratislave...je treba si vybaviť aspoň prechodný pobyt?

fros

No krv a ostatné testy boli ok, len v moči niečo našla. Sakriš bojím sa! Idem tento týžden ešte raz, no len do útorka mam antibiotiká tak snáď to znova moč nejak neovlpivní.

fros

No krv a ostatné testy boli ok, len v moči niečo našla. Sakriš bojím sa! Idem tento týžden ešte raz, no len do útorka mam antibiotiká tak snáď to znova moč nejak neovlpivní.