Policajná škola

bori.s

Zas bez testov, nejaky pologramotny clovek aby robil polisa, tak to je tiez od veci si myslim. To by mohol potom robit policajta aj kazdy sedlak, ci cigan z ulice. Blba otazka!

gregor

Chalani viete čo naozaj nechápem, na čo robia stále pohovory berú nových ľudí k polícii, ale na nástup do školy sa čaká aj vyše pol roka. Na čo sa to stále robí testy zo SJ.. a pod? Prečo jednoduche nedaju STOP??!!!

Strejdo

Aaach jaj, vy ste ale vagabundi. odpoviem radšej penicilínovi. Riešila sa tu alergia, nie na lieky, ale na peľ, prach , atď. Keď máš alergiu na lieky, to nevadýýýýý. ;)))

Ale-x

roxiiino: ja uz praveze viem, aka je :-) Vacsine je to proste jedno, ja tiez nereagujem pri kazdom chybnom prispevku, ale proste, ak niekto tu uz nepretrzite v kazdom jednom prispevku, niekolko dni robi hrabky, tak je to dost opovrhnutia hodne, nie? Pricom, prave pri PZ, pri prijmackach, je tak kladeny doraz na Slovencinu... Ale je pravda, ze potom clovek vidi, ake to je v reale, tak ma dost...

roxiiino

prepáč ale vobec si to nepochopil. Ja sa smejem natom ako može niekto takto riešit gramatiku:D Alex ty zbadáš aká je realita:D

Ale-x

roxi: ako nic v zlom, uz sa mi tu nechce velmi pisat, ale uvadzas, ze sa smejes... potom sa smejes aj sam zo seba, lebo si uz hodnu chvilu sucastou tejto diskusie :-))

Ale-x

Mne nieze sa nepaci, co pises, ale ako to pises... normalne by som ta vratil na ZŠ do prednej lavice. Šak nejako si tie pisomne previerky spravil (len boh vie, akym zazrakom), no len pockaj, ked budes musiet, uz ako policajt pisat aj nejake spravy nadriadenym... Ti z teba budu mat fakt "radost"... Pisem to pre tvoje dobro, aby si sa potom nemusel hnabit, lebo take veci sa rozsiria rychlostou blesku po oddeleni, ze kolega je negramotny :-)

marwik

Ale-x nerozoberaj tu stale moju gramatiku, spravil som slovinu tak isto ako aj ty a hotovo.. Zaujim sa tu o dolezite veci kt. by mo mohli splnit moj sen-pracu policajta tak prosim ta ked sa ti nepaci co pisem tak NEREAGUJ!!!!!
roxiiino ma pravdu, ten co to ma vybavene tak sa tu nebude na nic pytat..