Policajná škola

Ale-x

ale ja som nepovedal, ze chalan ma tlacenku... :-) Ja som sa ho len spytal, ze ci nahodou, elbo s tou gramatikou... hmmm, ked si predstavim, ako ja som bol straseny, ze neurobim Slovinu... Ale popri Marwikovi si pripadám, ako priamy potomok Ľ Štúra :-) to ako sorry :-)

roxiiino

moj osobný názor: Keby má niekto tlačenku tak ani nehladá informácie na internete ohladom prijatia do PZ lebo to má s prepačením všetko vyfajčené:)))
ale s alergiou máš pravdu ja som za, ja som len rozprával čo som počul a iba o alergii na nejaký liek

Ale-x

ako, nech to chalan skusi, ale na alergie su doktori obzvlast haklivi pri posudzovani stavu uchadzacov...
Ale povedzme si rovno: Ked ma tlacenku, tak je ta alergia bezpredmetna, no ked ju nema a lekar proste musi niekoho vyradit svojim znaleckym posudkom, tak ho jednoducho bez milosti - vyrazi! A dovod ma ;-)

roxiiino

sám osobne som sa nato pýtal lekára pretože kamarát má alergiu na nejaký liek a je policajtom, všetko je ok:)
pretože napr. alergii na nejake kvietka nemožeš zabrániť a bráni ti to výkonu ale alergii na liek zabraniš a to tým že neužívaš ten konkrétny liek

Ale-x

roxi: co ja viem, tak alergia akehokolvek druhu, problemom je! Konkretne na alergii uz pohorelo vela uchadzacov (vsetky previerky predtym zvladli), par z nich som aj poznal, alebo spoznal pocas prijimania do PZ a to nemali nejake, extra tazke alergie, na ktorych by zavisel ich zdravotny stav.

roxiiino

Alex mýliš sa:) ... alergia na liek nijako nebráni vo výkone:) .. lebo príznaky alergie máš až po požití lieku a ty ten liek proste nebereš lebo si alergický takže ti nič nebráni vo výkone:)

Ale-x

Tie tvoje otazky su tu uz davno zodpovedane a to hned niekolkokrat ;-)
Ale ked uz tak silou-mocou chces, tak ti dvihnem sebavedomie. ALERGICI, AKÉHOKOĽVEK DRUHU SÚ PRI PZ - VYLÚČENÍ!!!
Spokojný? :-)