Policajná škola

velk

keby ste chceli volake informacie ohladne skoly, skusach atd, mozte mi pokojne napisat na mail a budem sa vam snazit odpovedat.

velk@azet.sk

marwik

Hej mas pravdu, niektori si "ozaj" uzili kym sa dostali az do konca.
No ja cakam tyzden co mi poslu z lekarskej, krv moc a ostatne vseky vysledky boli v poriadku, u policajneho lekara mi kontrolovali zrak atd a pov.ze mi poslu do 14 dni rozhodnutie. Budu si este daco overovat? Alebo uz budem cakat len na nastup do skoly? Prepodkladam ze nastup toho 15 nestiham, nievie nikto kedy je dalsi beh ci po 3 mes.?

marwik

roxiiino nie, ja sa len pytam, este nemam vysledky co a ako zatial cakam co mi poslu,len mam strach ze uz som tak blizko a nakoniec mi poslu negativnu odpoved, vies ze dostanu prikaz nebrat a len tak mi zamietnu.. :-/

roxiiino

ty si napisal že ti prišlo zamietnutie z lekárskej prehliadky v tvojom predchádzajúcom príspevku.. a to si neprešiel lekárskou.. ale zamietnutie žiadosti ti možu poslať hocikedy aj ked máš všetko komplet a OK

marwik

nezamietli len ze ci mozu zamietnut aj bez dovodu len tak aj ked som mal vysledky dobre, lebo sa mi zda ze som tu nieco take cital..