Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
Kedy ides opakovat?
Neviem co som min. rok pokaslas nepytal som sa a myslim ze by mi to nikto ani nepovedal.
No tiez idem opakovat a ktoru cast si prvy krat neurobil 1-vu ci 2-hu.?
Nepripravoval som sa, nejako som to neriesil a isiel som s tym urobim urobim neurobim neurobim. Musis byt naozaj max. uprimny, bystri, rychly.
Ides opakovat psychotesty tiez?
RE:marwik a ako si vedel napisat psychotesty po roku co sa zmenilo.? Pripravoval si sa .?
No ja som pocul ze sa da aj po pol roku ako pises, tiez som opakoval psycho.ale az po roku, lebo to tak odporucaju.
Pekný deň prajem.
Začiatkom roka som absolvoval psychotesty no však neúspešne.Pani psychologička mi oznámila ,že môžem opakovať po 12 mesiacoch.Ale som sa dopočul o nejakých informáciach ,že sa dá aj po 6 mesiacoch.Existuje niečo také?
Som vdačný za vaše rady a postrehy!
No prvá žiadosť zamietnutá hneď po pohovore, nevadí :D Nasleduje pokus č. 2 :D
To si fakt myslis ze by uz tento rok neotvorili?
Prosim Vás vyjadrite sa niekto, či sa takéto informácie ozaj kolujú a je to isté aby sme vedeli co a ako... dakujeeem
roxiiino a je to zo spolahliveho zdroja?
Dovod nevies??
To by bolo riadne v prdeli..
ja tomu neverim že bude v oktobri další beh. ja som počul že tento rok už nebude žiadny nástup