Policajná škola

vuk

goronka načo sú ti psychotesty? V psycho teste nie sú zlé odpovede , tam vlastne zistia aký typ človeka si.Nesmieš byť ani veľmi dobrá ani veľmi zlá, potom veľmi citová ani veľmi bezcitná ...... . Bol som na psychotestoch. Ak by si si chcela spraviť ťahák tak na to zabudni lebo aj tak ťa tam sleduje psychológ polície a ťahák z cca 600 otázok to ti dá zabrať a pochybujem že sa ich naučíš od slova do slova alebo aspoň odpovede .

michi1411

awojky chcela by som byt policajtkou len neviem ako zacat a kde na aku skolu mam ist... nejaku pol.akademiu kto mi poradi????

dandrlka

ahojte,, chcela by som sa spytat ako to je s prihlaskami na PZ,, do kedy sa maju dat,, skusala som to v Trnave ale taka pani mi poslala odpoved ze je to vsetko plne a som z toho dost smutna :( prosim pomozte mi

zukina

Zdravím, zaujímam sa o podmienkach prijatia do PZ, vysokú školu som absolvovala, no nie policajnú, tak by som uvítala, keby niekto mal info ako a čo robiť v mojom prípade... Ak možete prispieť k vyriešeniu môjho problému, tak píšte : zukina@pobox.sk