Policajná škola

cingy 83

vie mi niekto povedat kedy si mozem podat dalsiu ziadost k PZ, ked mi prisiel papier ze ma nezobrali asi som nezrobil psychotesty

novacik-09

Strejdo dik za radu... No daco uz len popisem :D a to kreslenie je ako naco dobre? muz zena a strom mam vtom nieco vidiet ? ja by som ich nakreslil jak na hajzli :D zena so suknickou a chlap bez :D:D:D:D

Strejdo

Aaale urcite sa nevytratim, nenecham vas v stichu.
Termin fyzickych nam oznamili hned na informativnom pohovore a pytali sa , komu to vyhovuje, komu nie, tak isiel na dalsi mesiac. Telefonuju iba ak uz mas za sebou aj psychotesty, aby ta objednali na lekarsku prehliadku, inac iba pisomne.
386875 ja som sa na ziadnu poziciu nehlasil, mne je to jedno kde budem, ale napisali mi oddelenie skrateneho vysetrovania, pretoze mam vysoku skolu, ale kedze nemam policajnu skolu, tak nemozem ist za vysetrovatela.

obusok

Strejdo, pred terminom na fyzicke si mal telefon alebo vsetko chodi pisomne ? Nepamatas nahodou kolko pred tym ti to prislo?
Ak sa vytratis z tohto fora je jasne kde si a co mas oblecene :) Drzim palce na bud. tyzden.

Strejdo

386875 to zalezi od toho, na aku poziciu sa hlasis, aspon sa mi vidi. Lebo mne teraz prisli aj papiere na lekarsku prehliadku a vobec tam nemam kontrolu u ocneho a usneho, co ma prekvapilo.