Policajná škola

Strejdo

Moji mili, prajem vam vsetkym prijemne prezite vianocne sviatky, hlavne kludne, bez akehokolvek zhonu a co najdolezitejsie, v kruhu svojich najblizsich. K novemu roku (kedze by sme radi vsetci, co tu piseme, boli v PZ) vam prajem, aby sme sa raz tak pokope zisli niekde na kavicke, uz ako kolegovia v uniforme a vymienali si skusenosti ;).
STASTNEEEE A VESELEEEEEEE !!!!!!!!

PS: Triple_MMM, aby bola zodpovedana aj tvoja otazka, aj ked trochu oneskorene.
Ak si uspesne zvladol psychotesty, do dvoch tyzdnov by ti mali volat a dohodnut s tebou termin k lekarovi, popripade ti iba poslu potrebne papiere a budes volat ty.
Ak neuspejes na psychotestoch, vykaslu sa na teba a po mesiaci, alebo po dvoch ti pride iba zamietava odpoved, vies davaju prednost na vybavovanie s uchadzacmi, ktori uspesne absolvovali psychace a neuspesnych si nechaju na koniec.

plán ,,B"

Dnes som bol na informatívnom pohovore v Ba.. Hneď nam pani jemne naznacila, že pravdepodobne prídu zamietavé odpovede...začala tým, že majú 3000 žiadostí,a do 10 dní nám dajú vedieť či s nami začínajú výberové konanie.. odpoveď nemusia samozrejme zdôvodniť. A podvečer som sa dozvedel pokiaľ nemám bydlisko v Ba tak to je už dopredu zamietnuté...

Spido

na pohovore máš otázky typu...prečo chceš byť policajt,čo by ťa na práci bavilo,na akom útvare PZ by si chcel slúžiť a tak...aspoň u mňa to tak bolo.