Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
Strejdo prosim ta na skype mas aku prezyvku??? lebo nejak sa k vam neviem pripojit do tej konverzacie...ja mam evanix95 nick...
Trochu opravim eliantusika. Na nizsie uvedenom linku preberame prijimacky do PZ a zaroven sa aj zoznamujeme, ako buduci kolegovia policajti. www.skype.com
skype:?chat&blob=fhcDXAXfyT8rSguwgKfqPGO9UM28LiYQvpvzuOChvJ6opJKOaAyFFbkCS3xk7PuRgf4SwzZlXkMfAzOVCOCXVcVietIEqSDPvFQ
Naozaj teraz nabrali vela ludi, ved minister navysil stavy. A preto je teraz situacia taka, ze v Pezinku studuju polisi, ktori mali studovat v KE, ale koli kapacitam musela ist cast do Pezinku. A studentov, ktori mali studovat v Pezinku, presunuli do Devinskej Novej Vsi.
Ach preco ja nemam skocenu strednu teraz?? ihned by som utekal do Pezinku s vami :-D
zainteresova: velky nabor? ako myslis na celom slovensku sa ma prijmat?
Strejdo a teba teraz neprijali?
Bo v januári sa robí veľký nábor, do Pezinku naženú 200 ľudí a do Devínskej 150... hovoria učitelia v Pezinku
strejdo my si kupime od aprila mydielka a lubrikanty :-)aj s Niemandom
Kupujte si mydielka a lubrikanty, aby to tak nebolelo ;). Blahozelam vam.
aj tak nejdeme do skoly do PK ale do Devinske.