Policajná škola

ShaulaThalit

Čo je na tom pravdy, že sa nemôžem stať policajtkou preto, lebo mám okuliare, ktoré majú číslo dioptrií viac ako 0,5??? (!!!)

Tomu Ver

stendas Nazdarek nie som si vedomy skutocnosti, aby si nemohol poslať viac žiadostí drzim palce aj ked ja si uz o celom procese vyberu myslim svoje! Inak či už tam sedí pani ktorá ma "modré aneb červené tričko" je to úplne jedno celý PZ je prehniti od krajských riaditelov konciac radovými strazmajstrami. Nechápem ako take nieco moze byt tolerovane zo strany vedenia minv a preco este polka prislusnikov neni pozatvaranych!! lebo ozaj ako pises neni mozne aby cloveka ani len na testy nepozvali ale tak to bohuzial funguje sam som si ochutnal trpku prichut arogancie moci zo strany riaditela KRPZvBA...taze ci uz na vychode aneb na zapade vsetko je to tak skorumpovane az je to nepekne!!!!!!!!!

stendas

Zdravím,

ako som tu čítal, tak na východe je väčšie množstvo žiadostí do PZ. Preto sa chcem spýtať, či je možnosť dať viac žiadosti naraz na iné krajské zastupiteľstvá?
Tiež som z PO kraja a nedostať ani možnosť zúčastniť sa skúšok je trošku mimo...

Ďakujem

stendas

Zdravím,

ako som tu čítal, tak na východe je väčšie množstvo žiadostí do PZ. Preto sa chcem spýtať, či je možnosť dať viac žiadosti naraz na iné krajské zastupiteľstvá?
Tiež som z PO kraja a nedostať ani možnosť zúčastniť sa skúšok je trošku mimo...

Ďakujem

dobra vila

Myslis ten zakladny pohovor? Asi zo styroch nezavislych zdrojov viem, ze ti venuju tak asi minutu, zaujimat ich bude vaha, vyska (ci nie si moc nizka, moc tenka...moc tucna a podobne). Strelia ti mozno jednu otazku a dovi...podla mna to, ci sa im budes pacit a ci nie rozhodnes uz vtedy, ked vkrocis, vela stastia.

ShaulaThalit

Ahojte :-)
21. júna mám pohovor na okresnom riaditeľstve policajného zboru, vie mi niekto priblížiť tento pohovor? Niekto, kto si ním už prešiel? Ďakujem za odpovede.

toxii

to stefan6 vies co poslal som to asi pred 2 tyzdnami tak uvidime. Ja inac tiez spadam pod Presovsky kraj a tiez som bol par krat na pohovoroch a aj v Presove .) ale ako pises tu na nic z toho.drzim palce aj tebe

stefan6

toxii a kedy si posielal ziadost???ja mam vsetky papiere prichystane a cakam na ten spravny okamih :-)inac ja som bol uz parkrat na pohovore v presove, kedze spadam pod presov miestom bydliska ale ztoho nic a tak chcem skusit tiez tu bratislavu, tak uvidim ako pochodim...drzim palce toxii