Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
Zdravím kto ide na informatívny pohovor dňa 5.9.2012 o 9:30 KRPZ do Prešova.
Dúfam, že po 103 krát sa to podarí aj ďalej.
www.senica.sk je to uz polroka stare ale som prekvapeny, ze to bolo takto oficialne zverejnene
www.europrofit.sk policia ma volne pracovne miesta
www.joj.sk priblizne nieco pred 20. minutou je o tych volnych miestach zmienka...a dokonca ja som dnes volal na krajske riaditelstvo PZ Bratislava a tam mi bolo povedane ze volne miesta su a priebezne sa nabera...tak neviem jak to vlastne je....
Ludia nema niekto skusenosti s colnou spravou...ako je to tam...Ake su tam fyzicke previerky a co obsahuju previerky zo slovenskeho jazyka???
A nevie niekto ci niesu tam nejake volne miesta???
Dakujem za odpovede
Akurat mi prislo zamietnutie z BA takze asi tazko sa ma prijimat 1600 novych ludi...mozno podstavy su lenze to je jedna vec...druha vec je ze niesu ziadne volne peniaze z rozpoctu na vytvorenie novych pracovnych miest...mozno len pre zopar dosadlickov.
stefan6 - myslim, ze volnych miest by sa naslo neurekom, ide len o to, ze nie su peniaze na pripadne platy pri ich obsadeni...
zdravim, vcera som nieco zapocul v spravach na jojke o 12:00, ze nas pan minister chce prijimat dalsich policajtov...cca 1600 volnych miest ze je ...vie mi niekto povedat kde su tie volne miesta???
beh zacina vacsinou kazde 3 mesiace... posledny nastupoval v aprili tak mozno teraz jul