Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
Nemáš zač.
Písmo tam neako veľmi nezaváži. Ja píšem podľa psychológa ako psychopat, ale psychotesti ukázalu vyrovnanú, flegmatickú osobnosť.
ďakujem, veľmi si mi pomohol :)
ako si to tak listujem, tak som prišiel na to, že na psychotestoch posudzujú alebo hodnotia grafológiu a to teda moje písmo stojí za to! " " ale skúsim to všetko brať aj s nadhľadom a zasmiať sa trošku..
Ten absolvuješ tam kde si si poslal žiadosť.
Tak mne stačilo iba neoverené kópie a potom keď somnou začali prímacie konanie ,tak som doložil overené kópie. Čiže by to malo stačiť.
Btw: ak posielaš do iného kraja s akého si nebolo by od veci dať si tam prechodný pobyt , lebo z najväčšou pravdepodobnosťou tvoju žiadosť odkážu s5 na tvoj kraj.
Dotazník vyplníš na informačnom pohovore.
áno, áno mal som na mysli informačný pohovor :))
čítam, čítam a čítam a všade sa nájdu iné odpovede, preto sa chcem uistiť, čo vlastne treba poslať...
zatiaľ mám pripravenú obálku na odoslanie so žiadosťou do prac. pomeru, životpis, takže v pohode do toho šupnúť aj neoverenú kópiu s rodným listom, maturitným vys.?
posielam žiadosť aj do KE, a na minv vidím aj osobný dotazník...(?)
Vďaka!
Myslíš informačný? lebo o prímacom som nepočul.
Krvné testy, moč + sediment ,SW, HIW, HbsAg, rengen pľúc, Sifilis (neviem ako sa píše ) EKG. Hradíš si sám v plnom rozsahu.
Overené kópie dokladáš až keď s tebou začnú prímacie konanie. Zatial stačia len kópie. Aspoň u mňa to tak bolo ale iný kraj iný mrav.
diky moc,
tak to ti predbežne gratulujem...
ty si kde absolvoval prijímaci pohovor?
plus z čoho pozostávala tvoja lekárska prehliadka?
ešte som zabudol, overené kópie rodného listu, maturity atď. dokladám až na pohovore?
Ďakujem
:stendas
Na skúšky sa posiela od Žilinského kraja smerom na východ do Košíc a od Žilinského smerom na západ do Pezinka.
Čiže ak si si podal do BA skúšky budeš mať v Pezinku.
Ako som dopadol ?
Stále čakám na školu, bol som pred týždňom na previerku na obvodnom kde by som mal nastúpiť. Tam mi riaditeľ povedal že všetko mám úspešne za sebou a nevidí problém prečo by ma nemali prijať. Tak verím že tento týždeň budem mať vysnívaný telefonát, že ma berú.
ešte sa chcem spýtať, som z východu, a keďže je tu taký nátresk, rozmýšľam, že podám žiadosť do BA a KE, ak by som prišiel na pohovor do BA, spravil ho úspešne, mohol by som si vybrať kde budem robiť skúšky prípadne to zaraďujú oni podľa toho kde bývam?
Ďakujem
a ako si tak prezerám vlákno a vidím otázku, či mám pocit ľútosti, ak vidím týrané zviera, tak ďakujem pekne, aj áno aj nie ako odpovede môžu byť dosť zavádzajúce...
logoos a sangvinik, tak ako ste dopadli?
pozerám, že klasika, na východe najviac záujemcov :))
Nevie niekto kedy sa otvára nový beh v Košiciach ?
Mám už po prímacom konaní tak čakám na školu. Tak ak niekto vie, kedy začína nový beh v Ke tak šup s tím sem.
Ďakujem,