Policajná škola

Strejdo

Ale Filthyyy, nechaj tak ;), Boris je iba svojský, primitívov je tu viac, na nich netreba ani reagovať, ale Boris to určite nieje. Proste choď si za svojim a kašli na názor druhých, nech si myslia čo chcú, každý má svoju pravdu, ty máš svoju, Boris má tiež svoju a pritom niesú rovnaké, ale pre vás sú to tie najväčšie pravdy. Len si pekne choď za svojim cieľom a pozri, ešte nieje vylúčené, že budeš policajt, od vojakov sa ľahšie dostaneš k polícii a ešte ti aj výsluhu rokov započítajú, vo všetkom sa dá nájsť pozitívum. A buďme otvorení, vojaci viac zarábajú ako policajti a p..u robia, to je tiež pre teba pozitívum ;).

Filthy

Takze nabuduce trosku porozmyslaj predtym nez nieco vypotis a budes tu sudit ludi ktorych nepoznas :) ja nehovorim ze s tymi mladymi ludmi to tak nieje ...samozrejme ze to tak je a oni sa skor dostanu do PZ alebo inej zlozky ako clovek ktoreho by ta praca bavila.

Filthy

''natrepať do štátnej sféry, pričom je úplne jedno, do akej zložky, alebo aký mám k tomu vzťah, hlavne nech mám istoty'', ///ak by som tam isiel cisto z takychto dovodov tak by som napriklad poslal ziadost naraz do vsetkych tychto zloziek Policia Hasici ZVJS Colnici Armada atd a cakal by som kam ma zoberu ....tak trosku rozmyslaj nad tym co vypotis jediny primitiv na tejto stranke si ty :)

Filthy

Ja ti odpoviem uplne slusne :) ...mysli si o mne co chces mna to absolutne ale absolutne nezaujima :) chcem pracovat v nesterotypnej praci nakolko sa dlhe roky venujem sportu pre mna nejaky sklad, praca v kancliku alebo v tescu nieje vhodna a nieje to moj sen :) ja na ziadny system nenadavam ja proste hovorim fakty ako to je a niesom jediny lebo sa mi trosku otvorili oci a viem aka je pravda :)clovek ked tam chce ist a vie ze nato ma a chce nieco dokazat ma uplne ine vizie a potom pride tazke sklamanie ked zisti ako sa veci maju a ako to funguje :)a ano su tam zahrnute aj istoty a to chces mladym ludom zazlievat ????? nebud smiesny prosim ta.....v dnesnej dobe na Slovensku ked nemas rodinu alebo konexie nepracujes v statnej sprave tak si mozes jedine zbalit kufor a odist daleko od rodiny a kamaratov do zahranicia aby si zil slusnejsi zivot :)

boris.1

aká sranda... ešte takých 10 - 15 rokov dozadu, keď mal ísť niekto k vojsku, tak to bola smrť pre neho, každý vybavoval kadejaké civilné služby, alebo rovno "modré knižky", proste, že je nespôsobilý na túto službu! Nikto nechcel o tom ani počuť!
Dnes sa o túto službu, mladíci priam trhajú... je to tak, keď je situácia, aká je a mladým sa navyše nechce robiť. Buď to vysnené miesto v kanclíku za nadhodnotený plat, alebo sa natrepať do štátnej sféry, pričom je úplne jedno, do akej zložky, alebo aký mám k tomu vzťah, hlavne nech mám istoty, že napr. Filthy?
Presne dokumentuješ dnešné zmýšľanie sopliakov.

inak, čo si tu opisoval nedávno tvoje prijmace konanie k PZ a následne (po neúspechu) si začal na celý systém nadávať, tak to bolo z tvojej strany minimálne.... poviem to slušne - smiešne a primitívne.

Filthy

Nakolko fyzicke aj psychologicke testy som spravil ako jeden z najlepsich v tom konani v ktorom som bol ...a to neprehanam som velmi kriticky k sebe samemu a dal som do toho vsetko tak isto ako na prijimackach do PZ

Filthy

Cakam na vysledky prijimacieho konania lebo ludi je vela a hlavne vyhodniarov ale pocitam ze na 2 3 krat sa tam dostanem :)

Filthy

Prijimacie konanie do PZ okrem vstupneho pohovoru kde bola personalistka naozaj mila a snazila sa :) hodnotim ako zbytocne stracanie nervov totalne premrhany cas,a honbou za niecim co v skutocnosti neexistuje :)cize za spravodlivostou a lepsou spolocnostou :) policii svk uz absolutne nedoverujem niekedy som mal na nich iny nazor ale bohuzial sa zmenil

Filthy

Nedavno som absolvoval prijimacie konanie do OSSR psychotesty su tam skoro take iste ako k policii len s tym rozdielom ze sa k vam spravaju ludsky a su radi ze tam idete a posudzuju vas tam psychologovia ktori maju skusenosti navyse su mili priatelski a snazia sa tam vytvorit perfektnu uvolnenu atmosferu, nie 24 rocna psychologicka ( BA) ktora vie podla mojho nazoru a psychologii asi velky.... :) a tie psychotesty som spravil dokonca mi povedali presny rozbor mojej osobnosti ktory som samozrejme uz predtym vedel...A vysledky psychotestov sa dozvedeli aj ti ktori nepresli a dozvedeli sa aj preco konkretne ....takze aspon som si potvrdil to co som vedel :) ze radsej vam povedia ze ste nespravil a posunu tlacenku :)