Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
Ale Filthyyy, nechaj tak ;), Boris je iba svojský, primitívov je tu viac, na nich netreba ani reagovať, ale Boris to určite nieje. Proste choď si za svojim a kašli na názor druhých, nech si myslia čo chcú, každý má svoju pravdu, ty máš svoju, Boris má tiež svoju a pritom niesú rovnaké, ale pre vás sú to tie najväčšie pravdy. Len si pekne choď za svojim cieľom a pozri, ešte nieje vylúčené, že budeš policajt, od vojakov sa ľahšie dostaneš k polícii a ešte ti aj výsluhu rokov započítajú, vo všetkom sa dá nájsť pozitívum. A buďme otvorení, vojaci viac zarábajú ako policajti a p..u robia, to je tiež pre teba pozitívum ;).
Takze nabuduce trosku porozmyslaj predtym nez nieco vypotis a budes tu sudit ludi ktorych nepoznas :) ja nehovorim ze s tymi mladymi ludmi to tak nieje ...samozrejme ze to tak je a oni sa skor dostanu do PZ alebo inej zlozky ako clovek ktoreho by ta praca bavila.
''natrepať do štátnej sféry, pričom je úplne jedno, do akej zložky, alebo aký mám k tomu vzťah, hlavne nech mám istoty'', ///ak by som tam isiel cisto z takychto dovodov tak by som napriklad poslal ziadost naraz do vsetkych tychto zloziek Policia Hasici ZVJS Colnici Armada atd a cakal by som kam ma zoberu ....tak trosku rozmyslaj nad tym co vypotis jediny primitiv na tejto stranke si ty :)
Ja ti odpoviem uplne slusne :) ...mysli si o mne co chces mna to absolutne ale absolutne nezaujima :) chcem pracovat v nesterotypnej praci nakolko sa dlhe roky venujem sportu pre mna nejaky sklad, praca v kancliku alebo v tescu nieje vhodna a nieje to moj sen :) ja na ziadny system nenadavam ja proste hovorim fakty ako to je a niesom jediny lebo sa mi trosku otvorili oci a viem aka je pravda :)clovek ked tam chce ist a vie ze nato ma a chce nieco dokazat ma uplne ine vizie a potom pride tazke sklamanie ked zisti ako sa veci maju a ako to funguje :)a ano su tam zahrnute aj istoty a to chces mladym ludom zazlievat ????? nebud smiesny prosim ta.....v dnesnej dobe na Slovensku ked nemas rodinu alebo konexie nepracujes v statnej sprave tak si mozes jedine zbalit kufor a odist daleko od rodiny a kamaratov do zahranicia aby si zil slusnejsi zivot :)
aká sranda... ešte takých 10 - 15 rokov dozadu, keď mal ísť niekto k vojsku, tak to bola smrť pre neho, každý vybavoval kadejaké civilné služby, alebo rovno "modré knižky", proste, že je nespôsobilý na túto službu! Nikto nechcel o tom ani počuť!
Dnes sa o túto službu, mladíci priam trhajú... je to tak, keď je situácia, aká je a mladým sa navyše nechce robiť. Buď to vysnené miesto v kanclíku za nadhodnotený plat, alebo sa natrepať do štátnej sféry, pričom je úplne jedno, do akej zložky, alebo aký mám k tomu vzťah, hlavne nech mám istoty, že napr. Filthy?
Presne dokumentuješ dnešné zmýšľanie sopliakov.
inak, čo si tu opisoval nedávno tvoje prijmace konanie k PZ a následne (po neúspechu) si začal na celý systém nadávať, tak to bolo z tvojej strany minimálne.... poviem to slušne - smiešne a primitívne.
Nakolko fyzicke aj psychologicke testy som spravil ako jeden z najlepsich v tom konani v ktorom som bol ...a to neprehanam som velmi kriticky k sebe samemu a dal som do toho vsetko tak isto ako na prijimackach do PZ
Cakam na vysledky prijimacieho konania lebo ludi je vela a hlavne vyhodniarov ale pocitam ze na 2 3 krat sa tam dostanem :)
A ako Filthy, je z teba vojak?
Prijimacie konanie do PZ okrem vstupneho pohovoru kde bola personalistka naozaj mila a snazila sa :) hodnotim ako zbytocne stracanie nervov totalne premrhany cas,a honbou za niecim co v skutocnosti neexistuje :)cize za spravodlivostou a lepsou spolocnostou :) policii svk uz absolutne nedoverujem niekedy som mal na nich iny nazor ale bohuzial sa zmenil
Nedavno som absolvoval prijimacie konanie do OSSR psychotesty su tam skoro take iste ako k policii len s tym rozdielom ze sa k vam spravaju ludsky a su radi ze tam idete a posudzuju vas tam psychologovia ktori maju skusenosti navyse su mili priatelski a snazia sa tam vytvorit perfektnu uvolnenu atmosferu, nie 24 rocna psychologicka ( BA) ktora vie podla mojho nazoru a psychologii asi velky.... :) a tie psychotesty som spravil dokonca mi povedali presny rozbor mojej osobnosti ktory som samozrejme uz predtym vedel...A vysledky psychotestov sa dozvedeli aj ti ktori nepresli a dozvedeli sa aj preco konkretne ....takze aspon som si potvrdil to co som vedel :) ze radsej vam povedia ze ste nespravil a posunu tlacenku :)