Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
zdravim vas dnes som sa bavil s jednym prislusnikom kriminalistiky, ktorí pracuje v bratislave dubravke..no to nieje podstatne...ale comu som sa divil bolo to, ze on ma pozicku bezurocnu vo vyske 800 tisic korun slovenskych kedze ich bral este pred cca 9 rokmi..tak by ma zaujimalo ci je to este aktualne ze maju prislusnici PZ SR vyhodnejsie uvery, hypoteky ale uplne bez urokove ??? tak kto mi na to zareAGUJE???
logoos: Dakujem. Sama uvidim co mi povedia/povie ked pridem na pohovor.
RE:Verča Ja viem práve presný opak že sa prímanie policajtov znova rozbehlo.
RE: Stendas Pridelia ťa podľa toho kde bude voľné tabuľkové miesto.
tak dneska som poslal žiadosť na krajské do PO, tak už sa teším čo mi odpíšu, ešte ma tak napadlo...
ako posudzujú tie žiadosti, je nejaký rozdiel ak by som poslal na okresné riaditeľstvo alebo krajské?
neviem ako sa to spýtať, podľa čoho ma kam prideľujú? kde majú voľné miesta v kraji alebo v okrese odkiaľ som, ak nemajú voľné fleky, tak neberú?
ale to je zrejme až po prijímačkách, takže predbehujem..
Mozno sa mylim, velmi. Len som chcela vediet aj vas nazor alebo co je na tom pravdy.
logoos: Od samotnych policajtov, ze do konca roka je zakaz priberat novych ludi.
Ja viem aka je hranica toto mam prestudovane, len to, ze na skole su ludia aj s dioptriami ci je to az taka velka vada.
logoos: Od samotnych policajtov, ze do konca roka je zakaz priberat novych ludi.
Ja viem aka je hranica toto mam prestudovane, len to, ze na skole su ludia aj s dioptriami ci je to az taka velka vada.
Dioptrie môžu byť maximálne do 0,5.
Informácia že je aktuálne stop stav je nepravdivá , neviem odkiaľ ju máš.
Ahojte! Prisla mi pozvanka na informativny pohovor 3.10. na OR PZ Martin. Co viem, ze momentalne je stop stav, do konca roka neberu. Tak som sama zvedava ako to bude vyzerat, kolko ludi tam bude. Kvoli policajtom som si spravila aj vodicak B, len mam problem, ze mam dioptrie 1,25 a 1,75 bezne chodim bez okuliarov prekazaju mi nosim ich iba ked pozeram TV alebo seferujem. Na skole zevraj su bezne policajti s okuliarmi ale neviem na kolko je tato informacia pravdiva. Dufam ze sa mi to podari je to moj velky sen.