Policajná škola

warrior

Zase sa tu obmiela to iste dookola co od zaciatku historie tejto diskusie...Da sa dostat aj bez tlacenky,vecsinou sa nato vyhovaraju ty co neprejdu psychotestami alebo taky co ani plavat nevedia...Treba trosku makat na sebe a si nieco zistit aj sam, ked sa uz zaujimam o miesto pri policii.Staci si pozriet historiu tejto diskusie a kazdy najde kazdu otazku zodpovedanu milion krat.Pekne predstavy niektory maju :)))Vytriezvete s nich po mesiaci,dvoch :)))Drzim palce kazdemu kto naozaj chce robit pracu policajta,lebo to je drviva mensina uchadzacov :)))

ethan

Je pravda, že keď ťa už idú niekam zaradiť, tak sa snažia, aby to bolo niekde kde je voľné miesto, ale aj čo najbližšie miestu tvojho bydliska?

ado24

Ta skola nema 6 ani 8 mesiacov ale 10 mesiacov jedna sa len o Pezinok a Košice denne študium vikend si doma.. vsetko to tu bolo spomenute X krat.

roxo

DEVS:

policajt si zlozenim prisahy.Nezalezi, ci si na skole alebo nie.Do skoly musis nastupit tak ci tak.Ale policajt uz si.

brain

miso123: ja som im volal, ci uz su vysledky, ze presli 2 tyzdne a oni ze uz su, ale ked chcem vediet vysledok skor ako mi ho oni oznamia, ze mam prist osobne sa spytat. Prisiel som osobne a ukazali mi verdikt na prvej strane: Nie je sposobily