Policajná škola

dufusak

bugar: temy a samotny sloh su mierne povedane primitivne, z toho si hlavu nerob (na urovni 4. rocnika ZŠ)

stefan6: ano beru urcite si daj ziadost je vela volnych miest hlavne ruzinov

stefan6

Vie mi niekto povedat ako je to teraz v Bratislave??? ci automaticky zamietaju ziadosti alebo je tam nejaka sanca???

Verca_11

vetroplach: neviem ci to plati aj na tvoje vazne problemy pre ktore chces odist z policajneho zboru, ale podla toho co nam vraveli na pohovore a co som si zapametala tak plati ze do 2 rokov akoby nesmies ukoncit pracovny pomer a ak ukoncis tak vracias peniaze za skolu, za ubytovanie, za stravu skratka za vsetko co do teba stat investoval aby si sa stal policajtom. Ale fakt neviem ci existuju nejake vynimky.

A niekto zo ZA kraja. Naposledy som bola na pohovore v decembri asi okolo 17. Samozrejme ziadost zamietli, asi vsetkym uchadzacom. Sama personalistka nam vravela ze sme vybrali zly cas na podanie ziadosti, ze nastanu teraz nejake vnutorne zmeny. Pokial viem tak este asi prve 3 mesiace po novom roku nikoho nebrali, pretrvaval stop stav. Ako to bude dalej? Lebo evidentne v inych krajoch ludia cakaju na nastup do skoly.

robo053

Zdravím,som síce ešte len v 3. ročníku na Gymnáziu ale rád by som po škole šiel k Polícii.A chcem sa spýtať ako je to so Zdravotnou previerkou hlavne tie oči aká je tolerancia na dioptrie ak nejaká je. Ďakujem