Policajná škola

cakatel

hura-hura,uspesne som zvladol fyzicke testy,prijaty pokracujem dalej na psychotesty.pevne verim,ze sa mi to konecne podari. brain:tiez zarabam 3nasobok,no stat sa policajtom,tak ako warrior-nie pre peniaze,tak isto aj ja,je to detsky davny sen,a tuto pracu chcem a viem,ze ju budem vediet robit.som aktivny a nebojim sa!!!nebudem uplatkovy policajt,tomu ver.

Warrior

brain - Tak vies to bolo v zahranici a to je prilis vysoka dan tam zato...A mna bavy fest ta praca.Mam jednu vec co malo ludi ma a to su aktivne bojove umenia a to je velke plus do takychto rezortov...Ja som to myslel tak ze kto zo zistnych dvovodov cisto ide ku policii velku sancu tam nema...Kazda praca musi cloveka aspon trosku bavit

brain

warrior: Ono clovek si zvykne a nauci sa byt vzornym policajtom, aj ked mu to bolo jedno. Zase to neznamena, ze komu bolo jedno kde sa zamestna a zrazu je policajt, tak je zly policajt. A bezny najnizsi policajt zaraba 600 eur ciste, ked ty si mal 1800 eur cista ruka v inej praci a si to nechal z presvedcenia, ze ty chces byt jedine policajt, tak to je podozrive :)

warrior

brain - potom to aj tak vyzera zialbohu ze taky kto naozaj chce to robit a ma nato po kazdej stranke sa nedostane na ukor takych ktory su na peniasky a TOTALNE NESCHOPNY a dlho v zbore nevydrzia alebo zakapu na obvodnom dakde,casom povedia ze to neni pre nich...A da sa naist praca aj za daleko lepsie peniaze ako pri policii,kym som nebol policajt som zarabal asi 3x tolko ako mam teraz,len treba byt priebojny a ty co este ani policajti nesu tak su najmudrejsi a vedia o tom asi ako ja o kvantovej fyzike...