Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
no roxo to by som musel ist o den skor :D:D:D
Skielko a pomna nahodou by si nezabehol? ;)
kto chce budem chodit do skoly od augusta a budem chodit na aute..som z dolneho kubina cize ak ide niekto odtialto cize trstena namestovo tvrdosin a pod mozem bravat a vyde nas to lacnejsie :)
to brain:
ja si dovolim tvrdit, ze ak sa chce, robota sa da najst.Sice neviem odkial si, ale ja pochadzam z koncin, kde je problem s pracou.ak ozaj chcem pracovat, viem, ze do 2 mesiacov pracu mam tak ci tak.Moj nazor je, ze ludia su velmi vyberavi a nehce sa im tvrdo makat.tot vsjo....
roxo: o tom to je, ze sa neda najst praca za lepsie peniaze a vseobecne sa neda najst praca, preto je 5000 ziadosti na policiu v kazdom kraji.
Veľmi vás prosím! Prešiel som aspoň 90% tejto celej diskusie no a ten link ako ma správne vyzerať žiadosť o prijatie do PZ som nenašiel. Prosím dal by tu niekto link :) ďakujem!
ja idem za policajta, lebo chcem tuto pracu robit.Ak by som tam isiel kvoli peniazom, tak kaslem na to.Da sa najst praca za lepsie peniaze ako u policie.Idem tam kvoli tomu, ze stale som k tomu mal blizko a chcem to robit.Takze som jednym z tych, ktori to chcu robit a bude ich to bavit.Nie kvoli krize a peniazom.
warrior: mam 8. kamosov policajtov a bolo im uplne jedno, kde sa zamestnaju. Najdolezitejsie je, ze ti chodi kazdy mesiac vyplata na ucet, nic ine nieje dolezite, takze take reci kto skutocne chce byt policajt niesu na mieste.
warrior - podla vsetkeho si teraz na skole. povedz mi prosim ta ako ty rozoznas napriklad aj u vas na policajnej skole cloveka ktory ozaj chce robit tu pracu a cloveka ktory ju v skutocnosti robit nechce a iba sa v policii nejakou zahadou ocitol. dik.