Policajná škola

kadet

Do-Do ja som pred 2 mesiacmi poslal žiadosť na okresne riaditeľstvo PZ a do teraz mi nič neprišlo .... už 2 mesiace a nič ani len pohovor... počkaj nerozhoduje o tom iba riaditeľ na okresnom ?

Do-do123

Maros2208
Zdravím Ťa :)
Neviem či niekto ti odpovedal tak to spravím ja. Ak sa tak predo mnou už stalo, tak sa ospravedlňujem.
Keď podáš prihlášku v tvojom meste na personálne putuje k riaditeľovi. Ten ak je volne pošle tvoju žiadosť na krajský úrad Policajného zboru. Sám sa hlásim k policajtom prihlášku som dal v Ružomberku na personálnom. Odtiaľ to poslali do Žiliny čo mi ozámily aj listom. V Žiline rozhodne riaditeľ či ti žiadosť podpíše alebo nie. AK žiadosť nepodpíše, konanie sa nezačne a žiaden pohovor ani skúšky nenastanú.
PS. V tej správe boli také gramatické chyby, že také nedokáže asi nikto urobiť :)

aOndrej

Ahoj Maros2208!Závisí aj ako sa rozhodne napr.ten kto vyhodnocuje psychotesty,lebo aj ja som spravil aj skúšky z telesnej a na psychotestoch som mal všetky jedničky,akurát na tie otázky ohladom mojej osobnosti som nevhone odpovedal!Bolo to pred 4 rokmi ale zase podávam prihlášku!Este taká zaujímavost:www.psychotesty-online.sk

Maros2208

Je super, pochopiť otázku ako bola myslená,a nie rozoberať Tu informovanosť informovaný som dobre, len som položil zle otázku. Viem že sú Tam všetky Tie testy ale mám už aj zistené, že môžem všetko spraviť na jednotku, a prijať ma aj tak nemusia.Takže to záleží aj od Riaditeľa okresu !

Verca_11

Zalezi to od teba a od tvojho stastia. Ak ti po informativnom pohovore pride kladna ziadost nikde neni napisane ze ta musia aj automaticky prijat musis prejst skuskami atd. To tu uz bolo pisane vela krat. Mam pocit ze i napriek tomu ze chces byt policajtom v tomto smere si absolutne neinformovany a nemas ani len sajnu ako to vsetko prebieha aky je postup. Ja ked som sla do toho vsetko som si najprv nasla na nete a az potom som si dala ziadost aby som vedela ze to coho idem aspon z casti.

Maros2208

Chcel by som sa ešte opýtať, že ak vlastne personálne prijme moju žiadosť kladne a voľné miesta sú, či To ešte od niekoho záleží či ma príjmu alebo nie . Za skorú odpoved vopred Ďakujem.

Verca_11

Maros to sa dalo cakat, ze ti toto pride. Skus dalej pripadne si zavolaj personalistke ze ci budu naberat novych alebo nie proste musis vystihnut ten spravny okamih.

Voci zenam maju predsudky a verim ze vela z nich si svoju robotu odvadza rovnako dobre ako niektori ti chlapi. A ked ich vidim v sluzbe niektore tie tintintka tak ozaj tusim akym sposobom sa tam dostali. A ked viem aki u nas v Okrese robia, skratka mali vacsie stastie na znamosti ako my.

Maros2208

Už mi prišiel papier,lenže zamietnuté,bez udania dôvodu,neplánujem to vzdať, chcem sa tam dostať,za každú cenu :).No áno,v mojom okrese je jedno voľné miesto, ale vlastne ide o To že kam Ťa pridelia,podľa toho kam potrebujú.
A Stop stav? Ten je asi stále pre ľudí bez známostí,pretože poznám svoju fyzickú aj psychickú zdatnosť,a väčšina z nich je polovica zo Mňa :).A preto ked vidím aj u Nás v okrese tích čerstvých policajtov,tak sa zamýšľam nad tým, že kľudne môžu aj ženy byť v PZ,(takže určite kebyže máš tlačenku,tak už si dávno tam ) ,verím tomu ,že niektoré teda z Vás,kedže aj Ty si žena sú schopnejšie ako títo poniektorí chlapci čo sa Tu prechádzajú a vyvážajú za Naše dane s odznakmi,a vdaka čomu ? Vdaka známostiam.Takže taký je Môj názor na To. :)Väčšina Tích správnych a pravých policajtov už sú starší, alebo len mali obrovské šťastie.