Policajná škola

Lubeno

Dnes som spravil nejake fotky, ale neviem ci budu dobre :D Rozmery 3x3,5cm od hlavy po ramena :) Snad budu OK. Uz len podpisat papiere a ideme na to chalani ;)

milenium

A este k tomu nastupu 3.1. ... je tu niekto kto uz je prijaty alebo caka na tel. na nastup do KE? Zatial som sa len docital o nastupe do nitry a blavy. Diky

milenium

Batman
psycho dopadlo v pohode nie je tam nic coho by sa trebalo obavat.
Momentalne cakam na tel. z personalneho, ze 3.1. nastupujem, najhorsie je na tom to cakanie :)

Strejdo

To si zober, čo písal Lubeno, ja by som si aj ten výpis dal urobiť pre istotu. A čo sa týka fotiek, tak na nich musíte byť v saku + košeľa a kravata, oholení, krátke vlasy a bez úsmevu.

volchv

Dakujeme Strejdo ... jaj tak to si mal uplne ze na chlp .. mne aspon 17 .12 ze nastupujem .. ale neviem co si mam priniest.. ale tak zavolaju a dozviem sa ..

Strejdo

Nooo tak blahoželám vám všetkým, len vás prosím o jedno, nech sa z vás teraz, keď budete policajti, nestanú takí k...ti ako je ich v zbore veľa. Myslia si, že majú uniformu, tak sú niečo viac, ako bežní občania. Kto išiel do zboru iba kvôli tomu, že chce sa nad druhými povyšovať, tak ten nemá dlhú životnosť v zbore. Túto prácu musíte robiť aj so srdcom, aj keď je to veeľmi ťažké, tlaky sú na nás vyvíjané z každej strany. Pamätajte, že ste "strážcovia zákona" a aspoň z časti viac, ako bežní ľudia, sa to snažte dodržiavať. Viem, že úplne sa to nedá, ale... A ešte pamätajte na jedno: Čo je v bežnom živote logické, v PZ je nelogické a naopak ;). Držím prsty kolegovia.

Lubeno, nám napríklad povedala personalistka, že máme si priniesť aj výpis z registra trestov, ale to bude asi takže iný kraj, iný mrav.

volchv, mne napríklad volali 30. marca, že nastupujem 1.apríla, proste z dňa na deň.

Lubeno

No chalani, bude nás tam asi viacej v tej NR na krajskom, idem tam aj ja, volali mi najprv 17. decembra, ze ci som ochotny nastupit do SA od januara s tym ze sa este ozvu. Nakoniec mi zavolali 23.tieho ze 3. januara mam prist do NR priniest si tie veci. Inak ake veci treba priniest, iba aby som sa ubezpecil, ze ci to je vsetko: pero, OP, preukaz poistenca, 4 fotky.. a treba prist najneskor o 7.30 h. Ďakujem za odpoved..