Milujem dvoch sučasne

Príspevok v téme: Milujem dvoch sučasne
moi

vyše roka a pol mam priatela, klape nam to, no pred mesiacom som stretla cloveka, kt. je doslova moja krvna skupina. je ako ja, mame nenormalne vela spolocneho, uzastne sa s nim rozprava. stravili sme spolu dve noci (so vsetkym). svojho priatela vsak nadovsetko milujem, ale chcem byt aj s nim. neviem ako sa rozhodnut

Maros 75

Odstahuj sa.

V niektorých krajinách (obzvlášť moslimských) je legálna polygamia, teda manželstvo muža s viacerými ženami. Vzácne sa vyskytuje manželstvo ženy s viacerými mužmi. Vo viacerých krajinách (napr. Španielsko, Kanada, ale nie na Slovensku) je možné uzavrieť manželstvo medzi dvoma osobami rovnakého pohlavia, v mnohých ďalších krajinách je možné uzavrieť registrované partnerstvo, veľmi podobné manželstvu.

cicicina

A aký je v tom problém???
šak môžeš milovať oboch...Chvíľu sa ti to prepečie, potom to praskne a prejdú ťa chúťky na podobné veci do konca života. Jedine že by si bola promiskuitná rici.
Ale to dúfajme, nie si. Daj si prejsť chuť, alebo sa konečne rozhodni pre jedného. ani jednovaječné dvojčatá nie sú tie isté...
Ale buď opatrná, aby si spravila to správne rozhodnutie.
Bude ťa ten dotyčný mať rád viac ako tvoj terajší...alebo len predstiera záujem??

moi

v nazve temy som mala asi dat za milujem dvoch sucasne otaznik.
z vlastnych chyb sa clovek pouci najrychlejsie, aj ked keby mohol vratit cas s5 vedel by ze sa to proste muselo stat. Anonym123456, je to presne tak. Dokonca sa v noci prebudim a je mi na prd.Je to nenormalny tlak, za ktory si mozem sama.
...s priatelom nam je zatial fajn

talentmania

jasne a nakoniec ako vzdy ste nie vy na vine ale nebodaj ten podvedeny vsak?Lebo to bola jeho vina ze ste ho podviedli fakt fakt to je uz chore.Ale ked vam to staci aby ste si len ulavili ze vy ste nic zle nespravili tak ok zvalte chybu na toho druheho vsak on nic nevie nic netusi on sa branit nemoze smutne nooo co uz:O(

anonym123456

moi..mozno len malo ludi to dokaze pochopit..ja mam priatela 6 rokov a pred pol rokom sa mi stalo to iste..
Neprajem nikomu ten pocit zufalstva a sklamania sama zo seba.Clovek sa moze doslova utrapit.Vobec si nemyslim ze si urobila chybu.Urcite je niekde prava pricina toho co si urobila..len musis na to prist sama..

blondula

clovek co tvrdi ze miluje dvoch navzajom je blbost !!! to sa neda,mozes mat tuzbu po oboch,ale ako hovorim,oboch ich milovat nemozes,len lubit !! este si pravdepodobne nestretla tu naozajstnu lasku.... hovorim z vlastnej skusenosti,tiez som zazila nieco ako ty :D

neonka

:D, no myslim že od prvých príspevkov- Moi alebo od koho už, sa to pekne vyvinulo. Moi si pravdepodobne uvedomila, že ide len o chviľkové vzplanutie hormonov pri tom druhom. Myslím že už aj rok a pol je dosť dlhá doba na to, aby si uvedomila, že jej priateľ ju miluje, a on jeho. A ak jej je ťažko , lebo je od nej ďaleko, tak sa to dá zvládnuť aj lepšie.Nie?
Dr.House : každý človek urobí chyby, myslím že neexistuje niekto ich nerobí, a je len na nás ako sa k tým chybám postavíme. Moi urobila na jednej srane nechutnú pokryteckú vec, ale ani ja by som to nevravla priateľovi, keďze si pravdepodobne uvedomila svoju chybu. Načo kaziť niečo pekné, stačí že s tým pocitom bude žiť ona.
Cozee : niekedy sa musíme snažiť hľadať chybu aj na nás nielen na tom druhom ktorý nám ublížil. A keď tú chybu nenájdeme, tak ten človek je fakt mrcha..
prajem veľa šťastia v ďalších ne/zmyselných vzťahoch :)

cozee

xantipka suhlasim zo vsetkym co si napisala... sama som bola v situacii len z opacnej strany, cize som bola ta co bola osierana a myslim ze autorka je dobra mrcha sorry...a je mi zle z takych ako ona..

michaela312

xantipa, ty jej neradíš ty ju súdiš to je rozdiel, tak nebuď múdra... ona chcela radu, nie aby si jej písala hlúposti. Dovi dopo