nepritazlivost..

Príspevok v téme: nepritazlivost..
Petko007

Zdravim mam 36 rokov a nemal som vazny vztah...je to kvoli vyzoru som nepritazlivy skulavy...( moja skulavost sa neda operovat mam tupozrakost)... a najhorsie natom je to ze mam vkus aky mam...pacia sa mi stihle symposky ktore si takeho ako ja ani nevsimnu...neviem ako dalej citim sa ako odpad..

Petko007

Je to pravda lebo za cely oj zivot som nestretol babu ktora by sa pacila mne a ja jej........a aj o to vo vztahu ide...

žažiká

ale zase si si z toho vsetkeho zobral len to svoje "tvoju pravdu" ale to ze som pisala ze mam skulaveho kamarata ktory chodil s peknou kockou, dokonca aj brat jeho je skulavy aj jeho stretavam v pritomnosti peknych zien to si nejako prehliadol, ze to sa da... ale ked budes premyslat takto ako doteraz a budes si stale nahovarat ze cely svet okolo teba je zly a nespravodlivy tak naozaj ostanes sam. akoby si tu cakal len take odozvy a tie co ti chcu dobre nevnimal lebo si povies ze toto pravda tvoja nieje tak to jednoducho budem ignorovat

petko007

Napisal som len preto aby som sa dozvedel co viem .......ze mam pravdu ..zmieril som sa s tym ze zenu nebudem mat aku chcem a ze budem sam cely zivot....

žažiká

a co od nas cakas? na co tu vlastne pises? toto by ma zaujimalo, my ti neporadime, ani nepomozeme oci ti operovat nevieme, prehovorit cely narod krasnych zien ze aj skulavy chlapci mozu byt atraktivny tiez nedokazeme, mame ta lutovat? toto cakas? alebo co? toto mi povedz co tu od nas cakas... ked si ani nazor nemozeme napisat lebo sa ti to nepaci...pytas sa ako dalej citim sa ako odpad. ked ti poradime jedine mozne riesenie prestat sa pozerat na krasu to sa ti uz nepaci bohuzial ina moznost nieje, bud sa s tym vyrovnas vezmes nase rady a prestanes papulovat a vybijat si svoje komplexy alebo proste uz sem nepis a chod sa lutovat niekam do kuta a dozi si svoj zivot tak ako do teraz s nenavistou k celemu svetu ze si sa narodil s ocnou vadou. Vsetci ludia maju nejake trapenie a niekedy ovela tazsie ale co tu chodim na forum ty si jediny ktory sa neprestal lutovat a spinu hadze len na inych. je to trosku na zamyslenie...

Petko007

Ano je to v mojom vnutri... ked baba zbada moju fotku a hned prestane komunikovat.....asi vidia cez moju foto moje vnutro hehe.....

žažiká

no na toho pubertiaka vysvetlim ti to jasne :nejedna sa o tvoj vkus ci to ze vies co chces ale o tvoje vyjadrovanie a myslenie ani toto nerozumies co ti chceme tymto povedat ty si to vysvetlujes inak ze ti chcecme tucnu zenu, pretoze si sa vo vyvoji zasekol a nedochadza ti pointa toho co piseme... tak este raz a posledny krat chyba je v tvojom vnutri...v nicom inom, ani keby si nebol skulavy vazny vztah ta uz nestretne ked nezmenis svoj pohlad na svet, na zeny, na zivot...vela stastia do staroby...cau... a este cosi aj ked zazrakom ocaris stihlu babu, a mal by si s nou dieta tehotenstvo urobi s telom divy a mozno stluste potom ju nechas lebo bude mat kg navyse a nebude sa ich uz vediet striast?

tpch

Nenavist? To si fandis, Petko. Mojej nenavisti nie si hoden..
Ja sa na tebe len zabavam. Si proste nieco, co ma dost pobavilo a kazdy tvoj prispevok je proste dalsia perlicka do zbierky.

Excita

Kristepane... Peto, a ked si najdes stihlu zenu, ktora napr.miluje fastfoody a kazdy druhy den chodi do mekacu? Tak ju nenechas nie? tam uz ti nebude vadit, ze sa napchava mekacom alebo inymi mastnymi vecami, hlavne, ze je stihla ! :) Tvoje kriteria su ozaj na vysmech !
A ps.neurazaj mna a ostatnych, co ti tu pisu ! Ja osobne som velmi velmi stihla akedze make-upu mam v praci dost, vo volnom case ho pouzivam len zriedkavo ! A ziadny chlap sa ma este rano nezlakol, prave naopak ! Boze ty si nevies priznat svoju chybu, vies len utocit na ostatnych, ktori ti chcu dobre !