Zdravim mam 36 rokov a nemal som vazny vztah...je to kvoli vyzoru som nepritazlivy skulavy...( moja skulavost sa neda operovat mam tupozrakost)... a najhorsie natom je to ze mam vkus aky mam...pacia sa mi stihle symposky ktore si takeho ako ja ani nevsimnu...neviem ako dalej citim sa ako odpad..
nepritazlivost..
tu sa pomoct neda ... pokial je niekto nepritazlivy a ma problemy s hladanim partnera nepomoze mu nic ani keby mal super povahu poznam hodne prikladov z praxe
tak isto clovek sa nedokaze prinutit lubit niekoho kto sa mu nepaci takze ani on nemoze ustupit zo svojich poziadaviek
je to priklad typickeho zatrpnuteho cloveka co tuzil po laske lenze bohuzial ani napriek snahe sa mu ju najst nepodarilo ... takych ludi je v tomto svete dost .. niektori sa s tym nakoniec zmieria a ini to proste nedokazu prekusnut
tento problem je ale neriesitelny ... zodpovedna osoba za tieto veci je ta co stvorila zivot takze jedine reklamacie sa daju posielat tam
jedine v co mozes dufat je ze sa najde nejaka co nema vkus a sa do teba zalubi nic ine ti na svete nepomoze ..
teda okrem vela prachov (ale to si zenu uz potom vlastne kupujes) alebo plastiky
Vy mne neodpovedate na moje lahke otazky...preco ?
viete co ludkovia my tu prispievame uplne zbytocne pretoze tento chlap si z tychto prispevkov NIC NEVEZME lebo NECHCE a tym padom si myslim ze tato tema je totalne ZBYTOCNA a mohli by ju kludne vymazat...normalne sem posledne dni chodim koli tejto teme a cakam ze sa tento clovek trocha umudri upusti od svojich narokov ale s tymto clovekom nikto nepohne. a nejak ma to uz prestalo rozculovat ze aj taki ludia existuju. My ostatni budme stastni ze takehoto cloveka nemame za manzela/manzelku/ ze sa nam dobre zije aj ked nie vsetci sme sa zamilovali do cloveka len koli krase...ja si myslim ze tento chlap miluje najviac seba, rozmaznava sa, je na seba velmi haklivy, hneva sa na cely svet pretoze ho mozno aj sikanovali a sa mu cely zivot niekto vysmieva...chce sa chudak len zaradit do normalneho zivota medzi "normalne" vyzerajicich ludi, nechce byt odpadom spolocnosti, tak si aspon v tomto vyrtualnom svete internetu, chce sprijemnit svoje smutne dni tym ze sa bude bit do hrude ako king kong. On je tu kralom, my sme poddany a my mu musime davat za pravdu...vsimla som si ze na niektore logicke odpovede nedokazal ani odpovedat vybera si sam co mu padne, vytrhne z kontextu len nieco co absolutne inak pochopi po svojom. a na tie nase logicke uvahy ci otazky nedakaze odpovedat pretoze on si mozno aj uvedomi ze je to pravda co piseme ale nechce sa tu s tym strapnit ze nam da za pravdu, alebo nechape jednoduchej otazke a je totalny debil, vyberme si...proste tato tema tu funguje tak ze my o voze on o koze...pretoze nechape podstatu...
Excita by ma zaujimalo kde si vydedukovala ze chcem modelku.??...a inak medzi nami par modeliek poznam aj osobne chodia k nam do obchodu takze prichadzam dost do kontaktu s takymi ludmi....a ty si myslis ze mna zaujimaju nejake vypatlane zeny??? moze byt krasna ako chce ked je blba moze ist vies kam.... nic viac neznasam nez vypatlane zeny hlupe...
a ze mam vysoke ciele ??
vysoky ciel je ze chcem milu slusnu stihlu sportovo zalozenu zenu co sa mne bude pacit???? preboha ziveho vsak to chce kazdy jeden clovek partnera co mu bude vyhovovat....
petko len si si stanovil velmi vysoke hranice-keby si povolil z narokov ma zenu-urcite by si si nejaku nasiel-trochu ta viem pochopit-lebo ja mam tiez cloveka s ktorym zijem ze sa mu nepaci hocijaka zena.../ja mam to stastie ze som pre neho stale pritazliva aj po dvoch detoch...
ale podla man ty mas velmi vysoke naroky na zeny
Petko - urcite nie je 50% rozvodovost pre to, ze zena stucnie po par rokoch manzelstva !
Mam pocit, ze tebe sa nepacia stihle sympatacky, ale stihle a extremne krasne zienky, ked tolko trepes o nepritazlivosti !
A vies aka je pravda? Ty sa to sice nikdy nedozvies, kedze az do tohto stadia sa nestihnes dostat so svojou povahou, ale mnohe stihle modelky a krasky, ktore by si na pohlad isiel "zozrat" by sa ti po par minutovom rozhovore zhnusili ! Ale zas predpokladam, ze ked bezne neprichadzas do kontaktu s takymi typmi, ty by si bol "hotovy" z toho, keby vobec sa ti taka nejaka pozdravila a usmiala...
Poradim ti, skus castejsie chodit do podnikov, v mnohych obsluhuju pekne casnicky stihle a usmievave, casto s muzmi flirtuju :) Vdaka tomu mozes aspon na chvilku aj ty citit a zit v klamlivej iluzii, ze ta dotycna slecna podla tvojich predstav chce :)(ale pozor, ona to ma v naplni prace sa usmievat, takze.. !) :D
Este raz ...
Zabavny som si myslim tam problem nie je...zakaznici aj kolegovia sa smeju ked nieco dam do placu....
Aj sa viem spravat v tom tiez problem nebude....
Nesmrdim dbam o seba tam tiez problem nie je...
Jediny "problem" su sympatie....
Ale uz to neriesim....skratka to tak je ze nemozem mat babu co ma pritahuje vonkajskom aj vnutrom.....
a ruku na srdce kolki z vas maju partnera ktory ich fyzicky nepritahuje hm?
dolezite je robit kompromisy, mat doveru jeden v druhom, mat sa o com rozpravat, vyhoviet si aj v sexe, ci v domacnosti spolunazivanie, sympatie tiez /pre vysvetlenie aby si sa tohto nechytil: to znamena ocari ma trebars jeho charizma, povaha/ ja som na krasu nikdy nepozerala a nedavala si take ciele ze budem iba s vysportovanym chlapcom co ma peknu tvar, skor som pozerala na tieto napisane veci, ci zamilovala som sa do pekneho usmevu, ci krasnych oci, aj ked napriklad bol blond co nieje moj vkus...chapes uz? aj ty ked si skulavy a mas trebars pekny usmev alebo to tvoje vysportovane telo sa mozno bude nejakej zene pacit, ale tvoja charizma ci povaha uz nie a to mozno zenam vadi..mna napriklad neoslovi pekny chalan ked otvori pusu a vyjdu z neho nadavky, ci nejake hlupe reci, ked nema zmysel pre humor u mna proste neprejde...treba sa pozerat na povahu, na vlastnosti...ja svojho chalana milujem aj ked ma hendikep ma za sebou plno operacii ale aj napriek tomu ze je to viditelny hendikep nepolozil sa a smeje sa je prijemny, ma velky zmysel pre humor, je scitany a mame proste stale cosi o com sa rozpravame...
je to skor preto lebo vela ludi sa berie len pre to ze dievca otehotnie, alebo sa najprv vezmu a az potom idu spolu zit...ci je tam alkoholizmus, psychicky natlak a tak ale urcite nie preto ze zena stucnie alebo sa krasa starobou vytrati...na svoj vek by si uz to mal vediet...
Sadni si na kolaje, ono ťa to prejde.