Budem mať 20. Mám priateľku s ktorou sme spolu skoro 3 roky. Ona bude mať 19. Bavili sme sa o spoločnom živote a tešíme sa naň. Ona ide určite na VŠ a ja neviem. Mám poslané prihlášky, je istá šanca, že ma zoberú, mal som na strednej výborné študíjne výsledky. Môj problém spočíva v tom, že by som sa chcel osamostatniť od rodičov, nájsť si s priateľkou spoločné bývanie (možno to bývanie až o 5 rokov po výške). Ide o to, že ak nepôjdem na výšku môžem ísť pracovať,budem bývať u rodičov a môžem čo-to našetriť na nejaký byt alebo dom. Moji rodičia prispejú ale určite málo, prijateľkyny rodičia sú na tom dosť dobre a určite by nás podporili finančne. Takto vidím reálnu šancu byť s priateľkou a založiť si neskôr rodinu. Možno mať i ten byt/dom do 5-6 rokov. Ale ak pôjdem na výšku, nič nenašetrím, od rodičov sa tak ľahko neosamostatním a o spoločnom bývaní ani nehovorím. Neviem, možno to vidím zle. Ako ste vy riešili svôj prvý byt/dom, založenie rodiny, školu, koľko rokov ste asi mali atď. Každú radu si cením a ďakujem za ňu, lebo naozaj neviem ako sa rozhodnúť a čo robiť...
Textová Inzercia

Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.