lalala
Mali by mať homosexuáli právo adoptovať si dieťa?
vysoka rozvodovost je tragedia dnesnej spolocnosti, ktorou trpia zas tie deti. ale to je iny problem.
ververka...prečo vtip) Rozvodovosť o čom píšeš (myslím tie percentá) je predsa fakt, ktorý nepustí. Ale Ty točíš o rozvodovosti hetero-párov a to je o niečom iné..tam sú v drvivej väčšine prípadov rodičia biologickí, tak nemiešaj hrušky s jablkami)))
ja predsa netvrdim ze sa vsetci chovaju zzenstilo, ale urcita dost velka cast z nich ano.
ovecka ja som citala pribehu ludi z domova, ked sa ucis dobre, dostanes sa na vysku. samozrejme nakolko je vacsina deti v domovoch romskych, asi nemaju moc snahu to niekam dotiahnut.
vidim ze to tu nema cenu. vzdy sa najdu ti co budu mat predsudky.
ale registracia pride - skor ci neskor. aspon to by si zasluzili.
dobru noc :)
este raz vravim - neskatulkujme. preco by homosexuali museli byt len ti ktori tak vyzeraju? mam kopec znamych homosexualov ktori su na nerozoznanie od hetero a balia ich baby. naozaj sa neda sudit podla obalu. a je naopak kopec prehnane sa o seba starajucich hetero chlapov. takze takto sa to naozaj neda :)
ververka, ak veris socialnemu systemu a kontrole, tak si dost naivna. ak to uz raz povolia, tak z toho bude viac bolesti ako osohu.
ververka, to je proste fakt. chovaju sa zzenstilo. bije to do oci. casto je uplne smiesne. a si predstav ze si chlapec a mas takeho otca a chodis do skoly a tie decka v skole, ako reaguju na take veci.
sansara :D to bol vtip? ked to porovnas s tym ze 50% manzelstiev je rozvedenych? a okrem toho kladny posudok sa nedava len tak ze sak na decko ked si homo. tam su aj urcite kriteria a pravidla na to aby nedavali (a asi by ani neziadali o ) deti homosexualom ktori su nevybureni a potrebuju striedat partnerov.
pozri v deckom domove mas minimalnu sancu ze sa dostanes na vysku takisto bezne veci zo zivota tam nepochytis len tak... najme u nas je to tak... velu ludi schyta manualne prace...
ono skratka nemas na to nejaky padny dovod preco by deti z decaku nemohli byt adoptovane homosexualmi... len sa ti to skratka nepaci...