Zmysel zivota

smutna6

mojim zmyslom zivota je predovsetkym viest poriadny citovy partnersky zivot. vztah ktory ma hodnotu... dalej by to malo byt zdravie a vyrovnany a bez tejto skazenej doby ktorej sa bohuzial nevyhneme...

kpl

Je pravdou, ze moj vztah s praitelom je zalezitost, ktora ma momentalne najmenej trapi. Mozno ked ukoncim terapiu budem vediet byt mozno aj trosku sebecka. Vdaka vam za podporu!

asak

kpl urcite ta ma rad tvoj priatel viem to podla seba bo moja bola tiez v takej situaci a do toho este skola praca vsetko sa to kopilo az ma nechala stale si myslela ze premna bude lepsie ked sa rozideme ja si ju nezasluzim a tak ani nevies ako mi chyba co by som dal zato aby som ju mal spat ale nato musi me byt dvaja ..a urci te sa nemam lepsie ako mi ona stale tvrdila ak mas nejake problemi daj sa dokopi priatel ti pomoze a bude vsetko fajn :) drzim palce

ta3

Kpl
znovu som si precitala Tvoje reakcie a trochu lepsie som sa v situacii zorientovala, ono by bolo od Teba fakt velkoryse a prejav skutocnej lasky, kebyze ho milujes, ale on nie je pri Tebe stastny a snazi sa najst svoje stastie v naruci inej zeny, vtedy, ak by si povedala: dobre, si volny, ja Ta sice milujem, ale chod a bud stastny s nou (tou druhou), vtedy by som ten klobuk pred Tebou naozaj zlozila, ale Vasa situacia je podstatne ina, on zostava pri Tebe, lebo je s Tebou spokojny a mozno aj naozaj stastny, lebo Ta ma rad taku aka si, tak Ty sa nemas preco citit ako egoista, on vie preco chce byt s Tebou, Ty nemozes vediet, ci by bol s inou stastnejsi ako s Tebou a co ked nie?, mysli na to, hovoris, ze chodis na terapiu, takze asi mas nejaky psychicky problem a preto mas tieto nerealne pocity egoizmu, este raz zopakujem, Ty sa nemas preco citit ako egoista, za to, ze on Ta chce a ma rad, drzim Ti palce, aby si Vas vztah cim skor zacala vnimat takym aky je a nehladala problem tam, kde nie je, drzim palce

asak

kpl ale ved je on stastny stebou,drzi sa ta lebo ta ma najradsej ked niekto lubi tak mu je jedno aka si vidis stoji pri tebe aj v tych zlych chvilkach ked sa trapis to je laska,,

kpl

ziaden klobuk netreba davat dole.. Vcera sme sa kvoli tomu mierne s priatelom chytili. Vobec mi nerozumie. Na jednej strane ho chcem, no na druhej strane vidim, ze by sa mohol mat lepsie. Pridem si ako strasny sebec. No nemozem ho presvedcit, ze so mnou nebude taky strastny. "drzi sa ma ako kliest" Chodim na terapiu, mozno to raz zacnem vnimat inak. Uvidime.

ta3

Asak, mozes ju vidat s druhym, ale nijako nemozes vediet, co si v najtajnejsom kutiku srdca o Tebe mysli alebo nemysli

Kpl, tymto mi trochu pripominas niekoho dalsieho z tohto fora, inak uplne si ma odzbrojila, ak je to naozaj tak, ako pises, potom klobuk dole pred Tebou, potom patris k malemu poctu ludi, ktori su schopni naozajstnej lasky, vacsinou to byva sebecky cit (si moj, uz navzdy iba moj, uz si Ta nepustim ...), ktory ludia nazyvaju laskou, ale s naozajstnou laskou to nema nic spolocne, casto tu citame, ze svojho priatela neskonale miluje, pritom ho podvedie ako nic a nie jedenkrat, tak to naozaj nemoze byt laska

ask

Aj mna sa vzdala ze budem s niekym stastnejsi a trapim sa uz pol roka a ja ju uz ani nezaujimam a este ked ju ja vidim s druhym tak neviem co je spravne..

kpl

Ono je to z mojho pohladu tak, ze ja ho natolko milujem, ze sa ho radsej vzdam, aby mohol byt s niekym inym stastnejsi.

ta3

Asak, mas pravdu, vsetko je to o tom, co mame natlacene v hlave, ako myslime, tak koname, ak to sami nepreprogramujeme v nasom mysleni, ten druhy moze robit aj stojky na mihalniciach, nic tomu nepomoze, ak ju mas stale tak velmi rad, bud trpezlivy, mozno casom dospeje a pochopi, ze ju naozaj mas rad taku, aka je