Zmysel zivota

asak

kpl si presne ako moja byvala nic mi neverila stale mi vravela ak je ona tucna a pritom mala normalnu postavu stale si myslela ze si to ja myslim ze ako snou mozem byt ona to mala vsugerovane mohol som robit aj neviem co aj tak to dokola tocila ked sme sa rozisly lepsie povedane ona somnov mi povedala ze ju lubim iba zo zvyku,a pritom bojujem uz pol roka onu myslim si ze to neni zo zvyku, ze si najdem krajsiu lepsiu ze ja mam na lepsiu pritom ju mam stale rad taku aka je zo vsetkymi chybami,kpl prosim ta neobvinuj sa aka si priatel ta ma urcite taku rad aka si bud rada ze ta lubi zo srdcom.

ta3

Kpl, nemusis to chapat, ale je to tak, laska je to, ked milujes cloveka takeho aky je

Barborka, "navyse tato ekonomicka situacia", myslim, ze prave ta je kamenom urazu, berie ludom klud a zmysel zivota, bohuzial

kpl

Urcite to ma nejaky maly zaklad z minulosti. Moj priatel ma nikdy ani najmensim naznakom neponizil, stale hovori, aka som uzasna, ale ja mu to proste neverim. Nechapem, ako moze mat niekto rad MNA.

Barborka27

Citis sa tak z nejakeho urciteho dovodu, teda niekto ti nieco povedal, ponizil ta a pod.. alebo je to len v tebe?

kpl

Ja 26.
Asak hm, ako ti to vysvetlit. Citim sa ponizena, menejcenna. Vidim, ze ja nie som natolko silna, aby som v pripade problemov vedela potlacit do kopca ja jeho. Myslim, ze ho akurat tak taham za rukav dole.

Barborka27

kpl a kolko mas rokov? ja mam 27.
Su dni ked sa nad tym nezamyslam a citim sa ok ale to je len parkrat do mesiaca.. Inak ani ja nevidim moc zmysel v zivote. V com? V laske? ta netrva vecne a ako prisla, moze odist? V detoch? V rodine? Kazdodenna rutina? Varenie, praca, plienky, ucty a blabla.. chyta ma z toho panika. Navyse tato ekonomicka situacia.

Barborka27

kpl, hovoris mi z duse, presne take iste pocity mam aj ja, vzala si mito z ust.. len co s tym budeme robit? naozaj je vsetko pre nas uz stratene?