Co je vasim zmyslom zivota? Prave teraz. Kedy ste ho nasli? Meni sa vas nazor na zmysel zivota vekom? Vdaka za reakcie ;)
Zmysel zivota
Zasluzil by si nejaku mudru, inteligentnu, stastnu zenu a nie mna, depresivnum ktoru treba "tlacit do kopca".
Toto iste mi stale hovorievala moja byvala priatelka..este aj ked sme sa rozchadzali mi to vravela ale mne to nikdy nevadilo nikdy som ju neobvinoval ze aka je prave naopak bral som ju taka aka je lubil som ju aj s jej chybami aj ked mi to neverila:( neviem preco baby takto uvazujete
Je veľmi zlý názor, že obidvaja musia byť najmúdrejší. Vždy je jeden múdrejší hoci ho riadi ten menej schopnejší.
Dnešná generácia si chce užívať a musí zato platiť daň zo svojho života. Zmysel života žien je zabezpečiť existenciu ľudstva ! A ako si to tá , ktorá zariadi je v jej osobnom slobodnom rozhodnutí, za ktoré si musia niesť následky a brať život taký aký je a začať vždy odznova. A tešiť sa , že nabudúce to bude lepšie. Slobodné žitie dvoch na kope nedáva v tomto živote hlavne ženám istotu ! Treba to nejako lepšie vyriešiť .A život začne mať zmysel.
Pocit, že môjmu priateľovi by bolo lepšie bezo mňa mávam tiež. Veď by mohol mať veselú, optimistickú ženu. Ale je stále so mnou a nikto ho k tomu nenúti. Takže zmyslom môjho života je určite aj láska...skús sa nad tým zamyslieť, a nerozmýšľaj nad tým, čo by bolo, keby...
ja som velmi sklamana zo zivota. To, co by som chcela robit, jednoducho z hladiska buducnosti nema zmysel, pretoze kym by som sa dostala na uroven ludi v tom odbore, bola by som uz stara. A vyzaduje si to celeho cloveka a ja musim aj z niecoho zit. Vzdala som sa tohto smeru mojej buducnosti a stratila tym zmysel. Vsetko som to pokaslala uz pred rokmi vdaka serii zlych rozhodnuti. A uz je neskoro. Myslite, ze sa v mojom zivote najde iny zmysel? Na deti sa necitim, neviem, ci ich niekedy chcem mat. V buducnosti jednoducho nenachadzam zmysel zivota. Som smutna. Mam pocit, ye mojmu priatelovi by bolo lepsie bezomna. Zasluzil by si nejaku mudru, inteligentnu, stastnu zenu a nie mna, depresivnum ktoru treba "tlacit do kopca".
Prave teraz je zmyslom mojho zivota...medova marlenka...ktoru idem...schalovat :))....ale inak mam dolezitejsie hodnoty v zivote :))
mojim zmyslom zivota je viera Boh,ked pomozem druhym,kamarati rodina priatelka bohuzial ma opustila:( ale vsetko je na nieco dobre a snazim sa vychadzat s kazdym v dobrom nehnevat sa nanikoho aj ked mi ublizi kazdemu sa vsetko vrati a mat radost s kazdeho dna aj ked sa to niekedy nedari ale vsetko asi pochopime na druhom svete co naco bolo dobre vsetko ma svoj zmysel:)strasne by som chcel robit niekde kde mozem pomoct niekomu ale osud mi to nejak nepraje:(
Mojim zmyslom života je šťastie, ktoré sa snažím získať. Takže dá sa to povedať aj tak, že zmyslom môjho života je dlhý boj o to, po čom túžim.
Zaujímavé že človek rozmýšla nad zmyslom života len vtedy keď je deprimovaný. Spokojný človek nepotrebuje hovoriť sám sebe zmysel života, nakolko tu by bolo príliž vela odpovedí.... zmysel života je zvedavosť, snaha zlepšovať sa, pomáhať druhým, robiť ich šťastnými, hladať životnú lásku, založiť si rodinu, dosiahnuť úspechy v kariére, splniť si detský sen, byť prospešný pre spoločnosť, učiť sa nové veci... jednoducho robiť čo najviac toho, čo nás robí šťastními. A pýtať sa samych seba prečo nás to robí šťastnými si väčšina z nás nepotrebuje, keďže nejak tušíme že bádať v týchto filozofických hlbinách by bolo veelmi obtiažne a ani tí najmúdrejší ludia sveta na to tisícky rokov nevedia prísť, takže snažiť sa zodpovedať túto otázku by nebola jedna z vecí, ktorá nás robí šťastnými..
zmyslom je poznanie , kto pozna ten pochopi, slova su zbytocne a zbytocne vysvetlovat
Ja nemam zmysel zivota.. Preto sa pytam..
VLastne zivot podla mna vobec nedava zmysel.