Cinky - jednoručky... aké?

Príspevok v téme: Cinky - jednoručky... aké?
anyyy

ahojte... kedze ide leto tak som sa rozhodla ze uz konecne pre seba nieco spravit ... zacala som behavat kazdy den ... lenze chcela by som mat nejake tie svaly na rukach... viem ze niekomu sa to na zenach nepaci ale vazne len take normalne ako maju tie fitnesky a podobne:) ... kamosi mi odporucili jednorucky... lenze... neviem aka by bola idealna vaha... myslite si.. ze takych 5 kg staci??.. lebo zevraj je zbytocne 1-3 kg dvihat ... a chcela by som nieco co by naozaj stalo za to.. tak ak mate nejake skusenosti tak mi ich napiste prosim:) alebo mi poradte :) ... dakujem :)

alickaher

mam doma kettlebell jeden 5 kilovy a na drepy pouzivam uz 8 kilovy, no na zaciatok by som isto skusila lahsie vahy a postupne ako budu ruky silniet, tak by som zataz zvysovala

Jarunka12

Činky do 3kg je zbytočné dvíhať?:) To by ma zaujímalo, kto povedal taký nezmysel. Ja sa udržiavam vo forme s 2kg jednoručkami. Mám aj 4kg, ale tie sú dosť ťažké, takže logicky nezačneš hneď s 5kg. Pridávaj si postupne.

daniela2

ahoj, pre peknú postavu by som na začiatok volila dve pollitrové fľašky s vodou. Neskôr, keď tam už zvládam 3 krát 25 opakovaní zdvihov, by som použila litrové fľašky. Prvú riadnu činku by som si kúpila až 2-3 kilovú, keď som už nacvičila a nabrala rýchlosť aj s litrovými fľaškami, bez následnej svalovky, či preťaženia.

Jofin

tak ono hla ne záleží, že akú máš silu a od toho sa to v\víja, aké jednoručky treba :D napríkad, ak si siln ejšia, tak si mlžeš rovno kúpiť aj nejake väčšie.. :) keĎ tak sa pozri sem www.electronic-star.sk :) majú tam rôzne aj také sety, kde si mlžeš kupiť rozne zátaže

eddings

anyyy> ano zalezi na spravnom dychani, a este viac zalezi na spravnej technike. Radsej si zo zaciatku nechaj poradit od niekoho skuseneho. Pri cviceni s jednoruckami sa da najviac prznit spravna technika a teda je aj najvacsia pravdepodobnost zranenia.